Cătălin Scărlătescu, internat de urgență! Cheful a transmis un mesaj din scaunul cu rotile

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/03/2020, 19:45
Cătălin Scărlătescu, internat de urgență! Cheful a transmis un mesaj din scaunul cu rotile
Chef Cătălin Scărlătescu, internat de urgență în spital. Sursa foto: Instagram

Săptămâna nu a început tocmai bine pentru una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Antenei 1. Este vorba despre Cătălin Scărlătescu, internat de urgență luni după-amiază într-un spital din Capitală. Chiar dacă nu a dorit să detalieze motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor, cunoscutul bucătar și jurat al show-ului culinar Chefi la cuțite a ținut să transmită un mesaj bunului său prieten și coleg, Sorin Bontea, la ceas aniversar.

Chef Cătălin Scărlătescu, de urgență la spital. Mesaj pentru Sorin Bontea

Hai…. La mulți ani @chef.sorinbontea.official”, a scris cheful pe contul său de Instagram, în ciuda situației delicate. Că doar odată împlinește Sorin Bontea frumoasa vârstă de 50 de ani, iar Scărlătescu nu putea rata ocazia de a-i transmite gândurile sale bune.

Mesajul vine însoțit de o fotografie ce surprinde cu fidelitate starea deloc bună în care se află îndrăgitul jurat al emisiunii difuzate de postul trustului Intact. În imagine se poate observa cum bucătarul este așezat într-un scaun cu rotile și ține în mâna dreaptă o branulă pusă de medici.

Reacțiile fanilor la vederea fotografiei cu juratul Chef la cuțite în scaunul cu rotile

Cum era de așteptat, la scurt timp după publicarea fotografiei, contul său de Instagram a fost bombardat, pur și simplu, cu reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. În timp ce unii au dorit să afle mai multe detalii în legătură cu problemele care l-au adus în această situație, alții au preferat să facă haz de necaz.

Drag maestru, ce ați pățit?”,De la lalele?”, „Multă sănătate, să te faci bine, Cătăline!”, „A mâncat o farfurie a unui concurent verde” sau „Ce?!? Însănătoșire grabnică!” sunt doar câteva dintre comentariile strânse de postarea celebrului bucătar de la Antena 1.

Recent, şi chef Florin Dumitrescu a postat o fotografie asemănătoare pe Instagram. Spre finalul lunii ianuarie, cheful s-a internat la rândul său în spital, pentru o intervenţie chirurgicală planificată. „2020. E de bine!” a scris Chef Florin în dreptul imaginii cu pricina.

Mâncarea, oboseala şi surmenajul. Nimic grav, dimpotrivă” sau „Nimic grav. Dar cred că incerc să îmi iau și permisul” au fost câteva dintre răspunsurile oferite prietenilor îngrijoraţi şi dornici să afle ce s-a întâmplat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×