Vila de lux a lui Dorian Popa a costat o avere. Cântărețul a spus cât a dat pe ea – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 11:33
Vila de lux a lui Dorian Popa a costat o avere. Cântărețul a spus cât a dat pe ea – Video
Vila lui Dorian Popa a sărit bine de 300.000 de euro. Sursa foto: Youtube

Dorian Popa are vila la care visa și acum este cu adevărat împlinit! A lucrat la casă chiar și pe perioada pandemiei, iar unele dintre lucrări continuă și acum. Artistul cu un succes inepuizabil pe Youtube a dezvăluit cât l-a costat visul.

Vila lui Dorian Popa a costat peste 300.000 de euro

Dorian a postat un videoclip pe Youtube în care a făcut un calcul cu toate costurile vilei sale de lux. Actorul din „Sacrificiul” (telenovelă difuzaă de Antena 1) a spus că suma a sărit binișor de 300.000 de euro.

Artistul cu peste 1,6 milioane de abonați pe Youtube i-a ținut la curent pe fanii săi cu tot ce a făcut pentru vilă. Cântărețul a postat mai multe imagini pe canalul său cu piscina (n.r.: care între timp e gata) și cu anumite locuri din interiorul vilei luxuriante, dezvăluind chiar și o cameră secretă pe care o are în ditamai casa.

Dorian a dezvăluit în cel mai recent clip de pe pagina sa de pe rețeaua video de socializare că s-a oprit din numărat, referitor la costurile casei, undeva la 250.000 de euro, deci, potrivit calculelor sale ulterioare, locuința l-a costat mai bine de 300.000 de euro.

„Eu chiar nu vreau să mă fălesc”

„Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină”, a mărturisit Popa.

„Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a mai spus actorul.

„Să nu cumva să credeți că spun asta cu scopul de a mă fălii sau a mă da mare, că mai vad în continuare comentarii răutăcioase. Mi-aș dori din suflet să nu mai dați acele comentarii răutăcioase, că eu chiar nu vreau să mă fălesc”, a mai ținut să precizeze carismaticul brunet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×