Cătălin Măruță, în fața judecătorilor pentru un teren din localitatea natală. Care este miza procesului

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 10:25
Cătălin Măruță, în fața judecătorilor pentru un teren din localitatea natală. Care este miza procesului

Prezentatorul TV Cătălin Măruță urmează să se prezinte în cel mai scurt timp în fața judecătorilor fiind vorba de un proces deschis chiar de el. Vedeta se judecă pentru un teren din localitatea natală, Târgu-Jiu, care a fost ocupat în mod abuziv de mai multe persoane.

Cătălin Măruță și familia sa se luptă în instanță pentru două terenuri

Soțul cântăreței Andra a deschis recent un proces în care acuză mai multe persoane că au ocupat în mod abuziv două loturi de pământ care îi aparțin. Cătălin Măruță și familia sa au câștigat procesul în primă instanță, dar pentru că instanțele judecătorești au fost închise din cauza stării de urgență decizia finală a fost amânată.

Vedeta de la Pro TV urmează să ajungă în cel mai scurt timp în fața judecătorilor pentru a afla cum se încheie procesul. Pârâții au fost obligați de instanță să elibereze pământul disputat, dar și să plătească chiria pentru perioada în care au ocupat ilegal suprafețele de teren.

Suma pe care o au de achitat pârâții din procesul deschis de prezentatorul TV vor trebui să-i achite acestuia o sumă destul de mare, echivalentă pentru o perioadă de 3 ani, între 2012 și 2014.

Prezentatorul TV, în fața judecătorilor pentru câteva terenuri din localitatea natală

„Admite în parte cererea. Obligă pârâţii Mihai Mariţa, Mihai Mariţa (Gabi), Priboi Biriţă, Priboi Mihai Ion să lase în deplina proprietate şi posesia reclamanţilor suprafaţa de teren de 93 m.p. situat în Tg-Jiu, str. Merilor ( fostă Meteor), nr. 35, astfel cum a fost identificată în raportul de expertiză , schiţa I, nr. cadastral 5344/1 ( diferenţa dintre suprafaţa de 964 m.p ocupată şi suprafaţa de 871 m.p. din contractul de vânzare cumpărare autentificat sub nr. 1061/2009) şi să plătească reclamanţilor suma de 279 lei uzufruct pentru perioada 2012, 2013, 2014.

Obligă pârâţii Mihai Cianghiri, Mihai Mioara, Mihai Biriţă să lase în deplina proprietate şi posesia reclamanţilor suprafaţa de teren de 1476 m.p. situat în Tg-Jiu, str. Merilor ( fostă Meteor), nr. 33, astfel cum a fost identificată în raportul de expertiză, schiţa I , nr. cadastral 5344/2 şi să plătească reclamanţilor suma de 4428 lei uzufruct pentru perioada 2012, 2013, 2014”, se arată în decizia magistraților, relatează spynews.ro.

De asemenea, în acest proces sunt somate mai multe persoane, miza fiind una destul de mare. Cătălin Măruță își va primi așadar cele două terenuri înapoi, dar și sume de bani care depășesc valoarea de 10.000 de lei.

„Obligă pârâţii Mihai Ion, Mihai Maria să lase în deplina proprietate şi posesia reclamanţilor suprafaţa de teren de 2014 m.p. situat în Tg-Jiu, str. Merilor ( fostă Meteor), nr. 31, astfel cum a fost identificată în raportul de expertiză , schiţa I , nr. cadastral 5344/3 şi să plătească reclamanţilor suma de 6042 lei uzufruct pentru perioada 2012, 2013, 2014.

Obligă pârâţii SC Kardinal Danim SRL şi Găman Dumitru, Mihaiu Marica, Mihai Virginia şi Găman Robert să lase în deplina proprietate şi posesia reclamanţilor suprafaţa de teren de 1508 m.p. situat în Tg-Jiu, str. Merilor ( fostă Meteor), nr. 29, astfel cum a fost identificată în raportul de expertiză, schiţa I , nr. cadastral 5344/4. Obligă pe pârâţii Găman Dumitru, Mihaiu Marica, Mihai Virginia și Găman Robert , să plătească reclamanţilor suma de 4524 lei uzufruct pentru perioada 2012, 2013, 2014.

Respinge cererea având ca obiect obligaţie de a face constând în ridicarea construcţiilor de pe aceste terenuri. Obligă pârâții în solidar la plata către reclamanţi a sumei de 10065 lei, cheltuieli de judecată”, au mai decis magistrații.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×