Cătălin Măruță a avut parte de o surpriză de proporții! Andra a intrat în direct în emisiune, alături de micuții David și Eva

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/04/2020, 18:22
Cătălin Măruță a avut parte de o surpriză de proporții! Andra a intrat în direct în emisiune, alături de micuții David și Eva
Andra a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de cei doi copii. Sursa foto: Pro TV

Izolată la domiciliu din cauza răspândirii tot mai rapide a noului tip de coronavirus, Andra a ținut să-și surprindă partenerul de viață printr-un mesaj emoționant, transmis chiar în direct în emisiunea sa de le Pro TV. Și nu a fost singură, ci alături de două ajutoare de nădejde: David și Eva, nimeni alții decât micuții familiei Măruță.

Andra a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de copii. Ce mesaj i-au transmis cei trei

Totul s-a întâmplat în ediția de miercuri a show-ului prezentat de Cătălin Măruță, când îndrăgita artistă le-a povestit tuturor telespectatorilor cum decurge o zi din viața sa, acum că toate concertele au fost amânate și trebuie să rămână acasă.

Ei bine, autoizolarea din această perioadă este prilejul perfect să petreacă tot timpul în compania copiilor săi și, bineînțeles, să-i ajute la teme, ca orice mamă iubitoare, pentru că cei mici continuă să învețe în mediul online.

Mă bucur că recuperez timpul pierdut, ca să spun așa. Până acum am avut turnee și nu prea m-am ocupat de cei mici. Facem temele împreună. În perioada asta suntem mai naturali, nu ne coafăm deloc. Mai facem câte un live pe Instagram cu fanii, să le spunem ce mai facem, să le transmitem din energia noastră și le cântăm împreună câte un cântecel”, a dezvăluit Andra.

Așa s-a întâmplat și de această dată, pentru că Eva nu a putut rata ocazia de a interpreta împreună cu mama sa una dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei. Este vorba despre „Vina mea”, piesa care se bucură de un succes fulminant, chiar dacă a fost lansată relativ recent.

Andra și fiica sa au cântat împreună pentru fanii de pe Facebook

Extrem de activă pe rețelele de socializare, mai ales în această perioadă, Andra le-a făcut zilele trecute o surpriză de proporții tuturor fanilor săi. Artista le-a fredonat împreună cu fiica sa câteva versuri din noua melodie pe care urmează să o lanseze în noaptea de Paște și pentru care a colaborat cu mai multe nume sonore ale muzicii românești.

Piesa ne este dedicată tuturor, în contextul acestei perioade extrem de grele prin care trecem, dar și tuturor eroilor din linia întâi, care luptă împotriva epidemiei de coronavirus. „Tot împreună, de la distanță/ Tot ce pare rău acum, de fapt ne învață…”, au fredonat, împreună, Andra Măruță și micuța Eva.

Eva m-a ajutat să vă fredonez câteva versuri din piesa dedicată solidarității: Separați, dar împreună! Veți putea asculta piesa la care am colaborat cu mai mulți artiști chiar în ziua de Paște, de la ora 19:50, când ea va fi difuzată simultan pe câteva posturi TV, inclusiv ProTv.

Putem ajuta cu toții la dotarea spitalelor cu materiale și echipamente medicale în lupta împotriva Covid 19 cu o donație către Crucea Roșie Română SMS la 8827 (cu valoarea de 2 euro) cu textul DONEZ sau intrând pe separațidarîmpreună.ro.

Aceasta este doar o parte din cântecul pe care o să-l auziți în noaptea de Paște. Suntem alături de cei de la Crucea Roșie. Sunt sigură că și voi veți fi alături de ei!”, a explicat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×