Andra, apel către toți fanii ei: „Niciodată nu am trăit vremuri atât de ciudate”. Surpriza pe care o pregătește pentru Paște

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/04/2020, 18:20
Andra, apel către toți fanii ei: „Niciodată nu am trăit vremuri atât de ciudate”. Surpriza pe care o pregătește pentru Paște
Andra se implică în campania pentru ajutorarea medicilor și a spitalelor. Sursa foto: captură Facebook

Andra nu poate sta liniștită dacă nu ajută. Vedeta a postat un mesaj umanitar pe pagina ei și i-a îndemnat pe fani să contribuie cu ceea ce pot pentru a salvarea vieților omenești.

Andra se implică în campania Crucii Roșii de strângere de fonduri pentru spitalele din România

Mai exact, jurata de la Românii au talent se alătură campaniei de la Crucea Roșie de strângere de fonduri pentru cadrele medicale care se luptă cu coronavirusul.

„Nicicând nu am mai trăit vremuri atât de ciudate. Cu cât suntem mai izolați, fiecare în casa sa, cu atât suntem mai uniți. Separați, dar împreună! Oricât ne-ar fi de greu, ne gândim mai mult la ceilalți decât la noi, la cum să ajutăm mai mult.

Putem ajuta cu toții la dotarea spitalelor cu materiale și echipamente medicale în lupta împotriva Covid 19 cu o donație către Crucea Rosie”, a scris Andra pe Facebook.

În seara de Paște, cântăreața le va oferi românilor un moment cu totul special: „Lucrez împreună cu mai mulți artiști”

În aceeași postare, soția lui Cătălin Măruță a scris că le pregătește o surpriză fanilor pe care o vor vedea în seara de Paște.

Vedeta lucrează la un proiect special împreună cu mai mulți artiști, o melodie cu care le va alina sufletele românilor, căci  pentru mulți vor fi primele sărbători pascale departe de cei dragi, în izolare.

„Cu gândul la vremuri mai bune și la solidaritatea care va face Paștele de anul acesta minunat, vreau să vă spun că, împreună cu alți artiști, lucrez la o melodie care va fi difuzată în seara de Paște”, a scris artista.

Andra face parte din juriul Românii au talent, emisiune care se difuzează vinerea de la ora 20:30 la PRO TV. Show-ul ar putea fi suspendat de postul de televiziune din cauza pandemiei, mai ales că se apropie de semifinalele live.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×