Cătălin Măruță, amenințat de șefi cu scoaterea emisiunii din grila ProTV! Emisiunea e în cădere liberă

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 14:05
Cătălin Măruță, amenințat de șefi cu scoaterea emisiunii din grila ProTV! Emisiunea e în cădere liberă
Cătălin Măruță s-ar putea despărți de Pro TV. Sursa foto: realitatea.net

Cătălin Măruță ar putea fi îndepărtat de la Pro TV. Emisiunea pe care o prezintă de peste 12 ani nu mai înregistrează audiențele de altădată, așa că mai-marii postului din Pache Protopopescu l-au băgat pe îndrăgitul realizator TV într-o ședință urgentă. Dacă situația nu se remediază cât mai repede, este foarte probabil ca șefii să caute o altă soluție pentru a concura cu „Teo Show” și „Acces Direct”.

Cătălin Măruță, în pericol să fie scos de pe post

În cei peste 12 ani de când moderează această emisiune, soțul Andrei a reușit să se mențină în preferințele publicului, chiar dacă au mai existat momente când rezultatele erau mai puțin bune. Cătălin Măruță a știut de fiecare dată ce schimbări să aducă formatului său pentru a se clasa pe podium.

Iată că acum, însă, lucrurile par ceva mai complicate, pentru că cifrele scad de la ediție la ediție, iar răgazul de care a beneficiat îndrăgitul prezentator pentru a remedia situația este pe sfârșite. Faptul că emisiunea a fost detronată în audiențe de cea a lui Teo Trandafir nu le-a picat deloc bine șefilor Pro Tv, care au decis că e momentul să recurgă la o schimbare radicală.

Cătălin Măruță și Andra. Sursa foto: protv.ro
Cătălin Măruță și Andra. Sursa foto: protv.ro

Pleacă Andra de la Românii au Talent

Totodată, în spațiul public se zvonește de ceva vreme că Andra nu ar mai face parte din juriul emisiunii Românii au Talent în noul sezon, aflat momentan la faza preselecțiilor. În cea mai recentă ediție a emisiunii sale, Cătălin Măruță a ținut să lămurească acest aspect.

Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Ţine-te bine’, are turneul ‘Tradiţional’, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru ‘Românii au talent’, sunt multe de făcut”, a declarat soțul artistei, punând astfel capăt speculațiilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×