Pleacă Andra de la Românii au talent? Cătălin Măruţă, anunţ oficial despre situaţia soţiei sale

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 08:29
Pleacă Andra de la Românii au talent? Cătălin Măruţă, anunţ oficial despre situaţia soţiei sale
Andra s-a decis: Rămâne la Românii au talent. Sursa foto: TV Mania

După ce a fost ”scoasă” de la Vocea României pe motive că are prea multe proiecte, Andra ar putea să iasă și din juriul Românii au talent, după nouă sezoane. Vedeta a explicat plecarea de la Voce susținând că primează proiectele muzicale în care s-a angajat să le ducă la bun sfârșit, iar acum zvonurile că ar putea dispărea de tot de pe micul ecran se întețesc.

Andra rămâne la Românii au talent

Soțul cântăreței a vorbit despre situația Andrei, dorind astfel să lămurească zvonurile din presă. Cătălin Măruță a spus că soția lui se pregătește pentru filmările noului sezon Românii au Talent și pentru spectacolele de 1 Decembrie. Asta înseamnă că de la anul o vom vedea din nou pe vedetă alături de Andi Moisescu și Mihai Petre în juriu.

Totuși, un mister rămâne în legătură cu show-ul care în 2020 va ajunge la cea de-a 10-a ediție. Nu se știe deocamdată cine îi va lua locul lui Florin Călinescu. Pe la colțuri se spune că Bebe Cotimanis va reintra în show, el având deja experiență în acest sens, căci a fost jurat în ediția în care și Mihaela Rădulescu era la masă.

andra românii au talent
Cântăreața începe filmările pentru cel de-al zecea sezon al emisiunii luna viitoare. Sursa foto: libertatea.ro

Cătălin Măruță: „Începe filmările în octombrie”

„Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Ţine-te bine’, are turneul ‘Tradiţional’, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru ‘Românii au talent’, sunt multe de făcut”, a declarat Cătălin Măruță, conform click.ro.

„Dragostea vieții mele rămâne emisiunea Românii au talent. La Vocea României este competiția prea mare. Lupta pentru a câștiga, nu știu… Eu văd diferit lucrurile, m-aș fi așteptat să nu fie așa multă tensiune. Se simțea între concurenți, antrenori… Nimic nu a fost regizat. Au fost supărări, eu sunt foarte pătimașă”, a spus Andra reușind să explice depărtarea ei de Voce.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×