Pleacă Andra de la Românii au talent? Cătălin Măruţă, anunţ oficial despre situaţia soţiei sale

Dan Suta  
înStiri mondene
29/09/2019, 08:29
Pleacă Andra de la Românii au talent? Cătălin Măruţă, anunţ oficial despre situaţia soţiei sale
Andra s-a decis: Rămâne la Românii au talent. Sursa foto: TV Mania

După ce a fost ”scoasă” de la Vocea României pe motive că are prea multe proiecte, Andra ar putea să iasă și din juriul Românii au talent, după nouă sezoane. Vedeta a explicat plecarea de la Voce susținând că primează proiectele muzicale în care s-a angajat să le ducă la bun sfârșit, iar acum zvonurile că ar putea dispărea de tot de pe micul ecran se întețesc.

Andra rămâne la Românii au talent

Soțul cântăreței a vorbit despre situația Andrei, dorind astfel să lămurească zvonurile din presă. Cătălin Măruță a spus că soția lui se pregătește pentru filmările noului sezon Românii au Talent și pentru spectacolele de 1 Decembrie. Asta înseamnă că de la anul o vom vedea din nou pe vedetă alături de Andi Moisescu și Mihai Petre în juriu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Totuși, un mister rămâne în legătură cu show-ul care în 2020 va ajunge la cea de-a 10-a ediție. Nu se știe deocamdată cine îi va lua locul lui Florin Călinescu. Pe la colțuri se spune că Bebe Cotimanis va reintra în show, el având deja experiență în acest sens, căci a fost jurat în ediția în care și Mihaela Rădulescu era la masă.

andra românii au talent
Cântăreața începe filmările pentru cel de-al zecea sezon al emisiunii luna viitoare. Sursa foto: libertatea.ro

Cătălin Măruță: „Începe filmările în octombrie”

„Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Ţine-te bine’, are turneul ‘Tradiţional’, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru ‘Românii au talent’, sunt multe de făcut”, a declarat Cătălin Măruță, conform click.ro.

„Dragostea vieții mele rămâne emisiunea Românii au talent. La Vocea României este competiția prea mare. Lupta pentru a câștiga, nu știu… Eu văd diferit lucrurile, m-aș fi așteptat să nu fie așa multă tensiune. Se simțea între concurenți, antrenori… Nimic nu a fost regizat. Au fost supărări, eu sunt foarte pătimașă”, a spus Andra reușind să explice depărtarea ei de Voce.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×