Ce îi gătește Andra lui Cătălin Măruță. Vedeta a vorbit despre căsnicia pe timp de pandemie

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/05/2020, 12:41
Ce îi gătește Andra lui Cătălin Măruță. Vedeta a vorbit despre căsnicia pe timp de pandemie
Andra a dezvăluit ce gătește pentru Cătălin Măruță și copii. Sursa foto: Instagram

Andra a vorbit despre cum își întreține relația cu Cătălin Măruță pe timp de carantină, care sunt lucrurile care s-au schimbat în viața ei de când stă mai mult în casă, ce a învățat din această perioadă, dar și ce le gătește celor dragi.

Andra îi gătește lui Măruță pește, fructe de mare, fripturi și plăcinte

Jurata de la „Românii au talent” mărturisește într-un interviu pentru revista Viva! că perioada aceasta pentru ea este ca o lună de miere și că se bucură foarte mult de familia pe care o are.

Fiecare are sarcinile bine trasate în familia Măruță. Andra se ocupă cu dezinfectatul, face lista de cumpărături, iar Măruță de restul lucrurilor care rămân de făcut prin casă.

Artista a povestit și cum decurge ”întâlnirea” cu soțul ei după ce sosește de la muncă: „Îl aștept mereu cu chef de vorbă, îi povestesc ce am făcut cu Eva și David, el ne spune ce s-a întâmplat la platou. Apoi, ne pregătim de cină”.

Dacă tot veni vorba de cină, Andra a spus și ce preparate culinare pune pe masă des: „Gătim, ca de obicei, salate, supe, pește și fructe de mare, ne plac foarte mult, dar și clasicele fripturi cu piure, orez cu lapte sau plăcinte”.

Cum îi ajută artista pe români: „Fiecare comandă contează pentru ei”

Nevasta prezentatorului de la PRO TV a spus că este conștientă de situația dificilă prin care trec românii cu locurile de muncă și contribuie cu ce poate pentru a-i ajuta: „De câteva ori pe săptămână, comandăm de la restaurantele noastre preferate, pentru a ajuta. Fiecare comandă contează pentru ei acum, când nu pot primi clienți”.

Așadar, pentru Andra izolarea nu e o problemă: „Ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×