Lovitura dată de Andra pe plan internațional, în plină pandemie. Vestea vine chiar din America

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 13:59
Lovitura dată de Andra pe plan internațional, în plină pandemie. Vestea vine chiar din America
Andra este cel mai iubit artist din România. Sursa foto: Instagram

Andra este, oficial, cea mai apreciată artistă din România, iar asta a fost certificat în cadrul unor premii decernate în Statele Unite ale Americii.

Andra, starul numărul unu în rândul copiilor din România

Cântăreața și jurata de la Românii au talent a primit premiul pentru „Cel mai iubit star românesc” în cadrul galei Nickelodeon s Kids Choice Awards 2020: Celebrate Together, gală care a avut loc online pe 2 mai.

Aceasta i-a detronat pe cei de la Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes, celelalte nominalizări.

Evenimentul va putea fi urmărit de telespectatorii din România pe Nickelodeon România pe 6 iunie, la ora 13:00, iar reluarea va fi difuzată pe 7 iunie de la ora 18:00.

„Valoarea premiului este imensă pentru mine”

Cântăreața a făcut câteva declarații după ce a primit acest premiu important, spunând că este foarte emoționată.

„Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deține acest premiu și le mulțumesc din suflet!

Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate”, a spus Andra pentru protv.ro.

Gala realizată de postul de televiziune de desene animate este cea mai importantă în acest sector la nivelul întregii lumi. Show-ul adună artiștii preferați ai micuților din toată lumea, iar în România Andra pare să fie preferată copiilor.

Anul acesta, gala nu s-a mai ținut la fel ca în trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, iar câștigătorii acestor premii au fost anunțați virtual.

Gala Nickelodeon are loc din 1987, iar în 2020 este prima oară când evenimentul nu a mai avut loc în fața a mii de spectatori, așa cum se obișnuia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×