Andra plătește salariile colegilor de trupă chiar dacă nu au activitate: „Efectele se vor resimți”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 12:51
Andra plătește salariile colegilor de trupă chiar dacă nu au activitate: „Efectele se vor resimți”
Andra plătește salariile colegilor de trupă chiar dacă nu au activitate: „Efectele se vor resimți”. Sursa foto: Instagram.com

Andra este una dintre cele mai puternice și frumoase voci din industria muzicală românească fiind la fel ca restul colegilor de breaslă afectată de pandemia de coronavirus. Frumoasa artistă și-a anulat concerte și spectacole atât din țară, cât și de peste hotare, dar cu toate acestea și-a sprijinit colegii de trupă în continuare.

Cântăreața plătește salariile trupei chiar dacă nu au concerte din cauza virusului

Cunoscuta cântăreață avea o multitudine de planurile pentru această primăvară, dar din păcate toate au fost lăsate pentru o altă dată din cauza pandemiei. Andra a mărturisit într-un interviu acordat revistei VIVA că și-a anulat toate concertele și spectacolele, inclusiv vacanța pe care urma să o facă alături de familie.

Frumoasa artistă nu a uitat perioada aceasta de colegii de trupă pe care continuă să-i susțină financiar în ciuda faptul ui că nu are niciun profit. Soția lui Cătălin Măruță nu și-a făcut calculele în privința pierderilor suferite până acum și este de părere că efectele pandemiei se vor simți pe termen lung.

„Nu am făcut calcule și cred că e prematur să tragem linie. Nu știm cât timp vom sta în izolare, cât va dura starea de urgență. La finalul anului vom putea să tragem niște concluzii, ba chiar și anul viitor, pentru că efectele se vor resimți, probabil, pe termen mai lung.

Pot doar să vă spun că îmi susțin angajații de la casa de discuri și colegii de trupă, ca de obicei, chiar dacă nu mai avem activitate”, a declarat vedeta, potrivit sursei menționate mai devreme.

Andra, mărturisiri despre planurile pe care le avea primăvara aceasta

Totodată, bruneta a vorbit și despre concertele pe care le avea programate primăvara aceasta, dar pe care s-a văzut nevoită să le anuleze, la fel ca toți artiștii din întreaga lume.

„Ar fi fost o primăvară foarte aglomerată, ca în fiecare an. Aveam în plan câteva concerte în Europa, continuam turneul Tradițional, iar prima oprire ar fi fost chiar în Italia, la Padova. Ar mai fi urmat și alte orașe, din Italia și din Spania.

Pe lângă asta, aveam repetiții intense pentru Pasión, superconcertul cu muzica latino care urma să aibă loc la Sala Palatului la început de aprilie. Desigur, aveam și concerte în țară, festivaluri de Florii, de Paște.

Aveam în plan și o mică vacanță cu familia. Dar nu ma plâng, este important să ne revenim din acest șoc, să avem cât mai puține victime”, a mai spus Andra.

În ciuda sistării evenimentelor artista a făcut un gest foarte frumos în lupta cu noul tip de coronavirus. Renumita cântăreață a simțit nevoia să se implice și a donat recent suma de 20.000 de euro Spitalului Matei Balș din București.

„Am donat cu speranța că voi ajuta cadre medicale, dar și pacienți. Este o perioadă în care multa lume dă dovada de solidaritate și empatie și sper ca asta să ne ajute să depășim această perioadă grea”, a mărturisit vedeta

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×