Andra, copleșită de emoție: „Mi-e tare dor de părinți”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/04/2020, 15:01
Andra, copleșită de emoție: „Mi-e tare dor de părinți”

Frumoasa cântăreață Andra împărtășește cu fanii de pe rețelele de socializare evenimentele din viața ei, mai ales de când stă acasă din cauza pandemiei. Recent jurata „Românii au talent” a fost cuprinsă de melancolie și a mărturisit că simte lipsa părinților foarte mult, mai ales în perioada sărbătorilor.

Andra, melancolică și cu gândul la părinții ei din Câmpia Turzii

Artista se poate mândri cu o familie frumoasă alături de prezentatorul Cătălin Măruță, dar este foarte apropiată și de familia sa care locuiește la Câmpia Turzii. Andra și familia sa se reunesc mereu cu ocazia sărbătorilor, dar de data aceasta nu a fost posibil acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus.

Frumoasa cântăreață a devenit nostalgică perioada aceasta și le-a împărtășit fanilor de pe contul de Instagram că simte foarte mult dorul părinților săi, aceștia fiind primii pe care i-a sunat în prima zi de Paște pentru a le face urări.

„Mi-e tare dor de părinți! Voi pe cine ați sunat să îi spuneți: «Hristos a înviat»?”, a scris jurata emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, pe contul său de Instagram.

Cântăreața este mândră de părinții și frații săi. Din ce familie provine artista

„Hristos a înviat! Să aveți lumină în suflet chiar dacă anul acesta am sărbătorit Paștele altfel și am stat departe unii de alții.

Să avem putere să ducem cu noi dorul de cei dragi pe care nu îi putem vedea acum și să nu uităm niciodată cât ne-au lipsit. Să iubim, să prețuim oamenii și sănătatea! Paște fericit, dragii mei!”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare.

Andra este una dintre cele mai frumoase și mai puternice voci din țara noastră, însă puțini știu din ce familie frumoasă face parte artista. Vedeta are un frate pe nume Andrei și două surori: Diana Mihai (43 de ani) și Aura Claudia (36 de ani).

Renumita cântăreață a mărturisit în trecut că a avut o copilărie fericită, în ciuda lipsurilor materiale. Andra este de părere că acest lucru i-a unit ca familie, acum amintindu-și de trăirile din copilărie, nu de cadourile pe care le primea de la părinți.

„Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci.

Toţi copiii ieşeau la geamuri şi se lăudau cu ce au primit de la părinţi, toţi aveau portocale. Într-un an ştiu că nu am mai primit nimic şi nu am mai ieşit la geam ca să nu ne facem de râs”, a declarat artista într-un interviu pentru Antena Stars.

Andra l-a avut pe tatăl ei drept manager foarte mulți ani. Vedeta a mărturisit că a moștenit de la mama sa sensibilitatea și emotivitatea, dar se bucură pentru asta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×