Andra, dezvăluiri intime despre fiul său David: ”Știe cum se fac copiii”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 18:32
Andra, dezvăluiri intime despre fiul său David: ”Știe cum se fac copiii”
Andra, dezvăluiri intime despre fiul său David: ”Știe cum se fac copiii”. Sursa foto: Instagram.com

Andra are o relație foarte deschisă cu cei doi copii pe care îi are împreună cu Cătălin Măruță. Frumoasa artistă a făcut dezvăluiri intime despre fiul său David în vârstă de numai 9 ani, în pauza dintre numerele care urcă pe scena „Românii au talent”, emisiune difuzată la Pro TV.

Cântăreața Andra este sinceră și deschisă cu fiul său David

Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de prezentatorul Cătălin Măruță, dar rareori vorbește despre relația sa sau despre cei doi copii: David (9 ani) și Eva (4 ani). De data aceasta artista a dat din casă și a mărturisit că fiul ei știe foarte multe lucruri intime, în ciuda vârstei mici pe care o are.

Frumoasa cântăreață le-a povestit colegilor de la „Românii au talent” că are o relație foarte deschisă cu băiatul ei despre care a vorbit și despre cum se fac copii. David chiar le-a povestit și colegilor de la școală aceste lucruri, în ciuda faptului că mama sa i-a spus să nu se laude.

„Mă faceți să spun niște lucruri, să roșesc. David știe deja cum se fac copiii. A zis și el la școală, i-am zis să nu se laude cu ce știe”, a dezvăluit vedeta, relatează cancan.ro.

Andra, dezvăluiri despre copiii săi și relația cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton fiind împreună de 11 ani. Cuplul are și doi copii frumoși despre care artista spune că au firi diferite, dar nu exclude faptul ca măcar unul dintre ei să îi calce pe urme, mai ales că Eva a avut deja spectacole cu celebra sa mamă.

„Eva și David au fiecare personalitatea lui, iar dacă vor vrea să facă muzică, oricum nu vor cânta la fel, nu vor alege același stil, așa cum nici eu nu i-am călcat pe urme tatălui meu în totalitate. Și vremurile se schimbă, dar și artistul are propriul lui stil.

Eu cânt cu Eva prin casă mereu, da, iar la Opera Română am și urcat pe scenă împreună. Însă eu cred că mai târziu își vor alege copiii drumul propriu. Acum e o joacă frumoasă”, a povestit jurata „Românii au talent” pentru libertatea.ro.

În ceea ce privește relația pe care o are cu prezentatorul de la Pro TV cântăreața a mărturisit că mai există dispute pe diferite teme, dar în ciuda acestora relația lor este una foarte frumoasă și normală. Andra pune micile certuri pe seama oboselii, mai ales că acestea se sting la fel de repede cum se aprind.

„Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×