Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, probleme de sănătate! Va fi operat în Germania

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 16:18
Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, probleme de sănătate! Va fi operat în Germania GALERIE FOTO
Cătălin Cherecheș spune că are probleme de sănătate. Sursa foto - facebook

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare are probleme serioase de sănătate! Edilul nu a ezitat și a anunțat, printr-o postare pe o rețea de socializare, că va fi supus unei intervenții chirugicale pe care a amânat-o ”până peste poate”. Conform mesajului său, Cherecheș va fi operat la un spital din Germania. ”Scurta vacanță pe care mi-am permis să o iau după o lungă perioadă la turație maximă, pentru odihnă și relaxare, a ajuns la final.

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, probleme de sănătate!

Sunt în Germania acum, la familia mea, alături de mama. Mâine mă așteaptă o zi importantă, voi fi supus intervenției chirurgicale pe care am amânat-o până peste poate 🙂 Să fiți cu gândul alături de mine, la fel cum și eu sunt cu gândul mereu la voi și la orașul nostru. De luni revin cu forțe proaspete, mai hotărât și energic, dispus să continui să pun în aplicare tot ce ne-am asumat pentru Baia Mare”, a scris Cătălin Cherecheș pe Facebook.

Vă reamintim că primarul din Baia Mare are probleme mari și cu justiția. În luna iulie, Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Curtea de Apel Cluj și Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare după ce s-a constatat că există o diferență nejustificată de peste 2.700.000 de lei între averea dobândită și veniturile realizate de Cătălin Cherecheș. Edilul nu a întârziat cu replica și susține că, în 2009, a primit de la mama lui o donație de un milion și jumătate de euro.

Va fi operat în Germania

Mai mult de atât, primarul a acuzat că este vorba despre un dosar făcut împotriva sa, la presiuni. Nu se termină problemele pe care le are Cherecheș aici. Edilul ar putea să rămână și fără job după ce mai multe nume sonore și-au anunțat intenția să candideze în Baia Mare. Printre ele s-ar putea afla și ministrul demis al Sănătății. Despre Sorina Pintea s-a scris că este tentată să ajungă primar în acest oraș.

Culmea, presa a relatat faptul că Pintea ar putea să intre în cursă din partea Uniunii Salvați România, partid căruia, spun gurile rele, i-a făcut jocurile atât timp cât a condus ministerul Sănătății, funcția în care a ajuns la recomandarea social democraților.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×