Cătălin Botezatu, scandal la Bravo, ai stil! A făcut-o praf pe Cristina: “Ești vreo vedetă și n-am știut?”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/04/2019, 17:17
Cătălin Botezatu, scandal la Bravo, ai stil! A făcut-o praf pe Cristina: “Ești vreo vedetă și n-am știut?” GALERIE FOTO
Catalin Botezatu s-a dezlantuit la emisiunea Bravo ai stil

Cătălin Botezatu s-a făcut foc și pară la ultima ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil”! Juratul s-a dezlănțuit la adresa unei concurente, supărat că aceasta încearcă să manipuleze oamenii. În plus, juratul a făcut-o cu ou li cu oțet pe concurentă și legat de hainele pe care le-a ales.

Cătălin Botezatu s-a dezlănțuit asupra unei concurente ”Bravo, ai stil”

Cătălin Botezatu este un tip calm și la locul lui, după cum îl cunoaștem cu toții de la televizor și de la emisiunile la care a participat. La ediția de miercuri a celebrei emisiuni de fashion difuzată de kanal D ne-a arătat că poate face destul de urât, atunci când este călcat pe coadă sau pe orgoliu.

Ne-am obișnuit ca jurații Bravo, ai stil! să spună lucrurilor pe nume, fără menajamente, iar atunci când o concurentă depășește ”linia” apar… scântei. Așa s-a întâmplat în cazul concurentei Cristinei.

Catalin Botezatu Bravo ai stil
Catalin Botezatu a dat de pamant cu o concurenta Bravo ai stil

”Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut?”

”Eu nu am să trec peste asta, pentru că ți-am spus încă din gală și voi continua. Iar dacă acum plângi și faci această scenetă, o faci gratuit în ceea ce mă privește. Încetai cu postările. Aseară, s-a postat o poză cu tine la prietenii mei de la …, mai ai … și încă câțiva prieteni din anturajul meu și i-ai terminat pe toți!

De obicei mai am timp să ies seara cu ei, eu nu te-am văzut în gașca mea decât de câteva ori, într-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toți în două. Te văd la mese cu ei, te văd în locuri în care nu te-aș fi văzut niciodată, deci eu acum îți spun ca în gală să nu mai accesezi prietenii. Ce căutai acolo, etichetată în acel loc?”, a spus juratul Cătălin Botezatu.

”Pentru ce? Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut? Cine te crezi? Ai 3000 de followeri. Indiferent cine te-ar fi dus, îți face un deserviciu. Sunt ca o fantomă în spatele tău, vrei să manipulezi publicul. Ți-am spus să joci corect. Ai pus poză aseară. Te rog să ții cont de asta, astă seară ești foarte prost îmbrăcată”, a continuat juratul Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×