Cătălin Botezatu, probleme de sănătate: ”Nu mai am 20 de ani!”

Catalin Nae   
în Stiri mondene
16/04/2019, 15:38
Cătălin Botezatu, probleme de sănătate: ”Nu mai am 20 de ani!” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu are probleme de sănătate

Cătălin Botezatu a trecut prin momente grele recent, după ce Zina Dumitrescu, cea pe care designerul vestimentar o considera o adevărată mama adoptivă, a murit. Creatorul de modă a început să depășească momentul, mai ales că are o lună destul de aglomerată, cu noi lansări de colecții vestimentare.

Cătălin Botezatu are probleme cu inima

În programul său aglomerat, Botezatu a găsit timp să răspundă unor întrebări legate de starea sa de sănătate și de presupusele operații estetice pe care le-ar fi făcut. Astfel, într-un interviu acordat revistei Viva, el a spus că trebuie să meargă la un consult cardiac, mai ales că anul trecut a ajuns la spital din cauza unor probleme cu inima.

Cu inima stau bine la figurat. La propriu…trebuie să mai merg la un control. Oboseala își spune cuvântul. Muncesc  foarte mult la proiectele de televiziune, am prezentări prin toată lumea. E greu și nu mai am 20 de ani, dar mergem înainte”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.

Cătălin Botezatu la spital
Cătălin Botezatu a ajuns la spital din cauza problemelor pe care le-a avut cu inima

Ce spune Cătălin Botezatu despre presupusele operații estetice

Totodată, creatorul de modă a dezmințit informațiile conform cărora și-ar fi făcut operații estetice și spune că utilizează doar cosmetice de calitate pentru a-și menține tenul tânăr. El a dat de înțeles că nu crede că ar putea să își facă prea curând un lifting facial.

„Folosesc cosmetice de calitate și cam atât, altceva nu fac. N-am niciun lifting, nicio operație estetică. Deocamdată! Dar nu cred că aș fi atât de penibil ca bărbat încât să fac tot felul de operații din astea. Acum sunt sigur că arăt obosit, dar în general arăt binișor”, a mai spus Cătălin Botezatu (52 de ani).

Creatorul de modă a lansat recent o nouă colecție vestimentară de primăvară, intitulată Smart Fashion Spring. Colecția se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×