Cătălin Botezatu recunoaște că are doi copii și a dezvăluit cum arată aceștia. Cine sunt mamele lor

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/12/2018, 09:58
Cătălin Botezatu recunoaște că are doi copii și a dezvăluit cum arată aceștia. Cine sunt mamele lor
Cătălin Botezatu a recunoscut! Vedeta are doi copii!

Cătălin Botezatu are o viață tumultoasă, dar cu toate astea pare că anii abia trec pe lângă el. Nimeni nu știa că printre prezentări și viață publică dezordonată a avut timp să-și facă o familie. Aceasta  pentru că se menține ocupat tot timpul, iar când vine vorba de ceva mai multe detalii decât iubitele pasagere…nu se lasă păcălit și nu dezvăluie mai multe.

Cunoscuta vedetă a recunoscut recent zvonurile cum că ar avea nu unul, ci doi copii, cu două femei diferite. Cu toate acestea, nimeni încă nu l-a făcut să renunțe la stilul său de viață și să-l facă „om de casă”. Cine sunt femeile cu care s-a iubit Botezatu și care i-au dăruit pe singurii moștenitori ai vedetei?

Cătălin Botezatu, tată a doi copii!

Iubitul designer a vorbit zilele acestea despre copiii săi, despre cum arată, dar și despre faptul că i-a ascuns foarte multă vreme de viața publică. Nimeni nu a știut până acum despre cel de-al doilea copil pe care vedeta îl are ori despre cele două femei care i-au dăruit moștenitorii. Cătălin Botezatu a crezut că acum este momentul potivit pentru a povesti despre cei care îi vor duce numele mai departe.

Fiul lui Cătălin Botezatu
Fiul lui Cătălin Botezatu

Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a fost mesajul acestuia.

Cătălin Botezatu, dorințe imense de a deveni din nou tată

Creatorul de modă a avut câteva dezvăluiri bombă pentru fanii aceștia și pentru presă la sfârșitul anului trecut. Abia împlinise 51 de ani și era într-o relație frumoasă cu o tânără. Înrăgostit până peste cap, cei doi au făcut dezvăluirile uluitoare. „Ea e mamă copilului meu. A zis că darul nu mi-l mai da că e mamă copilului meu. Am făcut şi Revelionul împreună am început anul cu ea, îl termin cu ea, îi fac un copil. E prea frumoasă să nu-i fac un copil!”, au fost cele spuse despre tânără brunetă care se afla atunci la brațul său. „Cadoul meu pentru el este un copilaş. Am început treaba, da!”, a mărturisit femeia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×