Cătălin Botezatu, dezvăluiri în premieră: ”Ea este amanta mea. Nu mă înșeală și mă satisface complet

Ana Chivu   
în Stiri mondene
29/11/2018, 19:32
Cătălin Botezatu, dezvăluiri în premieră: ”Ea este amanta mea. Nu mă înșeală și mă satisface complet
Cătălin Botezatu, povești despre munca sa din spatele show-urilo de excepție

Cătălin Botezatu este unul dinte cei mai doriți burlaci. Acesta a încercat de-a lungul vremii multe afaceri. Vedeta a făcut rochii elegante, lenjerie intimă și diverse colecții. Acum, Cătălin Botezatu are în plan să lanseze parfumuri, pantofi și chiar și vinuri cu semnătura celebrului. Când creatorul de modă vedea că o afacere nu merge la procentul maxim, atunci încerca ceva nou pentru el și tot avea de câștigat.

Bărbatul s-a confesat la Profesioniștii în Retail despre afacerile diverse din industria modei: „ Nimeni nu stie ca muncim cate 10-12 ore, in televiziune, ca alergam de dimineata pana seara, ca numai avem timp nici sa mancam, nici sa dormim si atunci e clar ca o viata de cuplu, ce sa mai vorbim despre o viata de familie, este aproape imposibila daca nu exista intelegere din partea celeilalte persoane”, a spus Botezatu, citat de wall-street.ro.

Cătălin Botezatu, povești neștiute!

Se pare că segmentul elegant cu rochii nu îi este de ajuns, astfel că acesta a pus la dispoziție rețelei Kaufland articole și accesorii diverse lucru ce se întâmplă deja de doi ani de zile. Articolele sunt pentru tot publicul, iar acum aceștia se pot bucura de ele, pentru că au un preț mult mai mic decât ar fi normal. Prețul lenjeriei intime ajunge chiar și la 30 de lei, iar pe magazinul online același model are prețul de 80 de lei.

Cătălin Botezatu, creator de modă
Cătălin Botezatu, creator de modă

“Toate nisele in care activez sunt ofertante in felul lor. Daca ceva nu a functionat 100%, a compensat alt business, se completeaza unul pe altul. Tocmai de aceea am incercat sa ma extind si sa acopar toata industria. Am incercat sa ma aliniez unui business pe care il fac de multi ani marii creatori de moda pe pietele mondiale”, a spus creatorul de modă Cătălin Botezatu.  De asemenea, vedeta are deja un parteneriat cu un antreprenor, pe lângă site-ul online pe care îl deține, dar și brandul Viggo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×