Cătălin Botezatu, reacție fără precedent despre ”divele” de la noi: ”Să se ducă să se spele că poate put!”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/11/2018, 11:51
Cătălin Botezatu, reacție fără precedent despre ”divele” de la noi: ”Să se ducă să se spele că poate put!” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu în timpul unei şedinţe foto

Cătălin Botezatu a dat drept exemplu vestimentaţia pe care Adelina Pestriţu a ales să o poarte în ziua în care şi-a creştinat fetiţa. Creatorul de modă spune că bruneta s-a îmbrăcat impecabil şi că „divele” de la noi ar trebui să ia aminte atunci când merg la evenimente direct de la serviciu. Acesta le atrage atenţia „să se spele că poate put”.

„Măi, să-mi bag picioarele, voi aţi văzut-o pe Pestriţa? Arată perfect şi abia a născut. Arăta ireproşabil şi când era graviduţă şi este mereu îmbrăcată impecabil. Asta înseamnă să fii influencer sau blogger-iţă. Trebuie să faci eforturi, să alergi pe la magazine, pe la creatori de modă, pe la saloane de înfrumuseţare… Nu mai suport scuzele astea la evenimente „Off, am venit direct de la serviciu, sunt îmbrăcată aşa de dimineaţă.

Cătălin Botezatu atacă „divele”

‘Păi ce naiba mai cauţi aici’, le zic eu. Să se ducă acasa mai întâi, să se spele, că poate put, ma scuzaţi, şi abia apoi să meargă la eveniment. Sau mai sunt unele care spun că le-a îmbrăcat stilistul. Fetelor, schimbaţi dracului stiliştii ăştia că vă îmbracă prooost”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu a avut două ţinute în ziua în care a botezat-o pe micuţa Zenaida Maria. Pentru botezul propriu-zis, aceasta a ales o ţinută masculină, purtând un costum alb, cu pălărie. Seara, a avut o rochie elegantă, de culoare aurie, iar Cătălin Botezatu o dă drept exemplu vedetelor din România: „Vreau să vă vorbesc puțin despre ținuta mea. Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate.

De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”, a spus Adelina Pestriţu.

Adelina Pestriţu în a doua ţinută de la botezul fiicei sale, în timp ce dansa
Adelina Pestriţu în a doua ţinută de la botezul fiicei sale

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×