Cătălin Botezatu, mărturisiri la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „Nu pot să cred”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/04/2020, 11:19
Cătălin Botezatu, mărturisiri la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „Nu pot să cred”
Cătălin Botezatu, mărturisiri la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „Nu pot să cred”. Sursa foto: Instagram.com

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a lăsat un gol imens în sufletele familiei și prietenilor apropiați. La un an de la moartea fulgerătoare a regretatului designer, Cătălin Botezatu face dezvăluiri șocante despre accidentul prietenului și colegului său de breaslă.

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre golul lăsat de moartea lui Răzvan Ciobanu

Foarte multe persoane din breasla în care activa Răzvan Ciobanu nu pot admite nici acum că designerul nu mai este. Unul dintre apropiații regretatului creator de modă este Cătălin Botezatu care a mărturisit cu durere în suflet că are încă vie imaginea lui Ciobanu.

„Este un moment de suferință pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr.

Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea…

A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea «Bravo, ai stil», când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua «Rămas bun» de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Un an de la decesul regretatului designer Răzvan Ciobanu

28 aprilie 2019, o zi neagră pentru familia lui Răzvan Ciobanu. A doua zi de Paște a fost una nefastă pentru celebrul designer care a suferit un accident cumplit în județul Constanța pierzându-ți viața într-un mod tragic. Mama regretatului creator de modă este devastată și nu poate trecere nici acum peste pierderea suferită.

Elena Ciobanu, mama regretatului designer, a mărturisit că este o zi foarte tristă pentru ea, însă cu toate acestea se pregătește pentru pomenirea de 1 an de la dispariția iubitului ei copil.

„Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete”, a mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu, potrivit sursei menționate.

Regretatul designer Răzvan Ciobanu își doarme somnul de veci în Cimitirul Progresu din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×