Mesajul cutremurător al mamei lui Răzvan Ciobanu! A trecut un an de la moartea creatorului de modă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/04/2020, 16:43
Mesajul cutremurător al mamei lui Răzvan Ciobanu! A trecut un an de la moartea creatorului de modă
Mama lui Răzvan Ciobanu, sfâșiată de durere la un an de la moartea creatorului de modă. Sursa foto: click.ro

Pe 29 aprilie 2019, chiar în a doua zi de Paște, Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri români, s-a stins din viață la doar 43 de ani, în urma unui cumplit accident rutier petrecut în județul Constanța. Din cauza vitezei, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de copacul din apropiere, impactul fiindu-i fatal, mai ales că, potrivit oamenilor legii, nu purta nici centura de siguranță.

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj dureros la un an de la moartea creatorului de modă

A trecut un an de atunci, iar mama sa rememorează zi de zi acest moment dureros, despre care nu poate vorbi fără să izbucnească în lacrimi. Încearcă, totuși, să păstreze vie amintirea zâmbetului pe care creatorul de modă îl afișa chiar și atunci când era măcinat de probleme.

Supraviețuim ca toată lumea. E prea tristă ziua ca să scormonim. Să ne aducem aminte doar de ce e frumos pentru el. Atât”, sunt puținele cuvinte rostite de femeia care i-a dat viață, vizibil afectată de această tragedie.

La fel de mult a suferit și Laura Vicol, bună prietenă cu regretatul creator de modă, iar gestul făcut recent spune totul despre relația specială pe care o aveau cei doi. Din dorința ca amintirea lui Răzvan Ciobanu să rămână veșnic vie, avocata a decis să păstreze pe profilul de Facebook o fotografie în care apare chiar alături de carismaticul designer, pe vremea când problemele nu puseseră în totalitate stăpânire pe el.

Dosarul accidentului care i-a produs moartea lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Șocați de dispariția sa bruscă, rudele și persoanele apropiate au încercat din răsputeri să-i facă dreptate, susținând ipoteza conform căreia bărbatul ar fi fost ucis. Din nefericire, toate eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice, pentru că judecătorii au decis clasarea dosarului. Chiar și așa, Laura Vicol continuă să-l arate cu degetul pe Iulian Cercel, proprietarul autoturismului la volanul căruia se afla designerul, văzut drept autorul moral al accidentului.

Data morţii este 28 aprilie, a murit seara târziu, aproape de ora 23,00 şi a fost găsit apoi pe câmp, dimineaţa, la 7. Era singur în maşina, asta s-a descoperit şi la expertizare. A murit din cauza leziunilor, a fost aruncat prin parbriz şi ulterior greutatea maşinii l-a strivit.

A mers pe acel drum fără să apese pe pedala de frână, de aceea singura speculaţie pertinentă a fost că a suferit un atac cerebral. Nu există un raport INML pentru că toate organele au fost distruse, dar asta ar fi concluzia noastră firească.

Vinovatul moral este Iulian Cercel. În lunile de pseudo-amiciţie dintre ei, s-a inflitrat în viaţa lui într-o perioadă în care prietenii lui nu au auzit strigătele lui de ajutor. Nu se afla la faţa locului, i-a fost urmărit telefonul.

Iniţial, m-am gândit că Răzvan a fost bătut şi lăsat acolo, sau că a fost urmărit şi forţat să iasă de pe şosea. Dar nu s-a întâmplat asta. Îşi dorea mult să vină acasă, şi pentru că nu avea cum altfel, s-a urcat în maşina morţii”, a declarat cunoscuta avocată, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×