Cătălin Bordea s-a căsătorit religios cu Livia în acest weekend. Ce destinație au ales cei doi pentru luna de miere

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/08/2019, 16:10
Cătălin Bordea s-a căsătorit religios cu Livia în acest weekend. Ce destinație au ales cei doi pentru luna de miere GALERIE FOTO
Cătălin Bordea s-a căsătorit religios cu Livia. Sursa foto: Instagram Cătălin Bordea

Umoristul Cătălin Bordea s-a căsătorit religios cu Livia în acest weekend, iar nunta a fost una intimă, fără prea mare tam-tam. La ceremonia care a avut loc în aer liber a participat și Micuțu, coleg și prieten cu comediantul cunoscut de la emisiunea Xtra Night Show a lui Dan Capatos.

Cătălin Bordea s-a căsătorit religios în acest sfârșit de săptămână, într-o discreție totală

Primul care a ajuns la ceremonie a fost Cătălin, apoi au sosit și cavalerii de onoare, scrie spynews.ro. La scurt timp și-a făcut apariția aleasa inimii sale, Livia, la braț cu tatăl ei. Cei doi au preferat să fie eleganți și să nu iasă în evidență prea mult, ținutele lor fiind în ton cu evenimentul destul de modest pe care l-au gândit așa de la bun început.

Livia a purtat o rochie albă, tip sirenă, iar Bordea s-a îmbrăcat în pantofi sport, o pereche de pantaloni negri, un tricou și un sacou. Cei doi au ales deja și destinația pentru luna de miere. Aceștia au biletele luate, iar țara în care se vor bucura de vacanța binemeritată este Portugalia.

cătălin bordea
Cătălin Bordea a optat pentru o nuntă intimă. Sursa foto: spynews.ro

Cătălin și Livia vor petrece luna de miere în Portugalia

„O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada… Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la altar… În luna de miere plecăm în Portugalia”, declara Bordea în urmă cu o lună și ceva despre evenimentul care s-a consumat în acest sfârșit de săptămână.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×