Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar n-a avut succes. Pro TV, Kanal D și Antena 1 au spus pas

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/08/2019, 17:38
Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar n-a avut succes. Pro TV, Kanal D și Antena 1 au spus pas
Adelina Pestrițu, refuzată de televiziuni. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a fost refuzată de televiziunile din România pentru difuzarea nunții sale cu Virgil Șteblea, iar bruneta, scrie libertatea.ro, ar fi apelat cu o ofertă pentru KANAL D, ANTENA 1 și PRO TV. Se pare că niciuna dintre televiziunile generaliste nu a vrut să bată palma cu vedeta pentru că subiectul acesta nu ar fi făcut audiență.

Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar a fost refuzată pentru că nu mai face audiențele din trecut

Jurnaliștii scriu că vedeta s-a prezentat pe la mai multe televiziuni pentru a-și vinde nunta, încercând să facă din acest eveniment al vieții sale, cum fac multe alte vedete, unul vandabil. Din păcate pentru ea, a primit un mare și categoric NU căci televiziunile au considerat că această nuntă nu prezenta suficient interes nici măcar cât nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Adelina a preferat să își promoveze evenimentul, în cele din urmă, exclusiv pe Instagram, acolo unde i-a ținut la curent pe toți, în insta-story-uri, cu tot ce se întâmpla la cununia religioasă și la petrecere. Adelina a ales să își promoveze într-un mod insistent nunta pentru că încheiase contracte cu mai multe firme.

adelina pestrițu
Adelina este în vacanță în Halkidiki. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Botezul Zenaidei, ultimul eveniment din viața vedetei vândut la tv

Surse din interiorul televiziunilor spun că Adelina a fost refuzată pentru că nu mai face audiențele pe care le făcea în trecut. Ultimul eveniment vândut de Adelina la un post tv, mai exact la Kanal D, a fost botezul Zenaidei. Din păcate, postul nu a fost încântat de audiențele pe care le-a avut cu acest eveniment din viața fostei prezentatoare a show-ului Wowbiz.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×