Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/08/2019, 21:34
Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi GALERIE FOTO
Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

Cătălin Botezatu a reacționat imediat după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi și i-a dat un sfat destul de ciudat tânărului ginerică! Cătălin Botezatu a avut o relație de amor cu Bianca Drăgușanu. Mai mult, această relație a fost ca o rampă de lansare petru frumoasa Bianca Drăgușanu.

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

„Mă bucur să aud acest lucru dat fiind faptul că au avut o relație destul de tumultuoasă. Acum e clar faptul că între cei doi există dragoste reală și mai mult există și un act oficial, dar pe care eu îl consider inutil. Lui Alex îi urez să aibă multă răbdare și să chibzuiască cum știe mai bine banii.

Bianca este o fată minunată și merită să fie iubită. Să aibă grijă de ea și să o iubească. Le urez casă de piatră și numai bine. Te iubesc, Bianca!”, a declarat Cătălin Boteazatu pentru cancan.ro.

Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi
Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi

Bianca și Alex Bodi s-au căsătorit în secret

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în mare secret! Cei doi miri și-au luat doar câțiva prieteni și nașii de cununie și s-au dus la starea civilă. Cei doi au venit separat, fiecare cu câte o mașină de lux. Primul a fost ginerică. Bianca Drăgușanu s-a lăsat așteptată minute bune.

Odată ajunsă, frumoasa blondină a coborât dintr-un bolid cu un buchet superb de trandifiri violet în mână. Bianca a ales pentru acest moment special din viața ei o rochie albă, dantelată, cu un decolteu mai mult decât generos. Cei doi au intrat de mână la starea civilă și au ieșit la fel, parcă și mai fericiți.

Și fostulsoț al Biancă, Victor Slav a aflat de nunta fostei sale soții. Acesta le-a transmis multă sănătate și a menționat că nu îi poate dori niciodată răul Biancăi Drăgușanu.

“Doamne ajută! Casă de piatră! Eu nu am cum să îi doresc răul Biancăi pentru că este mama copilului meu. Atâta timp cât ea este fericită știu că și micuței noastre o să îi fie bine. Le doresc tot binele din lume și să fie fericiți!”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×