Cât va costa o călătorie pe planeta Marte! Elon Musk a făcut publică oferta

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 15:06
Cât va costa o călătorie pe planeta Marte! Elon Musk a făcut publică oferta GALERIE FOTO
Elon Musk a făcut publice toate detaliile! Cât va costa o călătorie pe Marte?

Elon Musk a prezentat oferta astronomică pentru călătorie pe Marte! Cât va costa un bilet pentru experiența unică dintre planete? De asemenea, acesta a specificat că returul pe Terra este gratuit. Oferta se arată a nu fi una pentru toți oamenii din cauza faptului că biletul spre Marte costă o avere.

Pentru mulți, oportunitatea plecării pe altă planetă este văzută pentru un drum doar dus, mulți arătându-se entuziasmați să rămână acolo. Naveta spațială se află în testare la moment. Elon Musk nu este la prima experiență dorință de acest gen. De asemenea, în urmă cu câteva luni, a anunțat data oficială când se va muta de pe Terra, pe Marte.

Elon Musk a făcut publice detaliile călătoriei pe Marte! Cât costă un bilet?

Miliardarul Elon Musk a anunțat care va fi prețul biletului pentru controversata vizită pe Planeta Roșie. Din cele spune, se pare că prețurile vor varia, în viitor. Acesta a afirmat că unii vor fi în stare să-și vândă bunuri uriașe doar pentru experiența în cauză, astfel că o șansă ca aceasta nu trebuie ratată.

Cât costă un bilet pentru ălătorie pe Marte?
Cât costă un bilet pentru ălătorie pe Marte?

Un bilet dus-întors spre Marte are prețul de 100.000 de dolari. Elon Musk a făcut haz de necaz și a spus că dacă unii nu se vor simți bine pe Planeta Roșie, pot în orice moment să o părăsească. „Va fi suficient de ieftin ca oamenii din tarile avansate economic sa-si vanda casele de pe Pamant si sa se mute efectiv pe Marte, daca vor acest lucru”, a specificat părintele proiectului „Space X”. Cu toate că mult timp a sunat cam prea departe de realitate gândul că experiența Pământ-Marte, acum este posibil.

Elon Musk anunță prețul biletului pe ruta Pământ-Marte
Elon Musk anunță prețul biletului pe ruta Pământ-Marte

Prețul din prezent este de 500.000 de dolari, dar în viitor se asigură că o să scadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×