Cât va costa o călătorie pe planeta Marte! Elon Musk a făcut publică oferta

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 15:06
Cât va costa o călătorie pe planeta Marte! Elon Musk a făcut publică oferta GALERIE FOTO
Elon Musk a făcut publice toate detaliile! Cât va costa o călătorie pe Marte?

Elon Musk a prezentat oferta astronomică pentru călătorie pe Marte! Cât va costa un bilet pentru experiența unică dintre planete? De asemenea, acesta a specificat că returul pe Terra este gratuit. Oferta se arată a nu fi una pentru toți oamenii din cauza faptului că biletul spre Marte costă o avere.

Pentru mulți, oportunitatea plecării pe altă planetă este văzută pentru un drum doar dus, mulți arătându-se entuziasmați să rămână acolo. Naveta spațială se află în testare la moment. Elon Musk nu este la prima experiență dorință de acest gen. De asemenea, în urmă cu câteva luni, a anunțat data oficială când se va muta de pe Terra, pe Marte.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elon Musk a făcut publice detaliile călătoriei pe Marte! Cât costă un bilet?

Miliardarul Elon Musk a anunțat care va fi prețul biletului pentru controversata vizită pe Planeta Roșie. Din cele spune, se pare că prețurile vor varia, în viitor. Acesta a afirmat că unii vor fi în stare să-și vândă bunuri uriașe doar pentru experiența în cauză, astfel că o șansă ca aceasta nu trebuie ratată.

Cât costă un bilet pentru ălătorie pe Marte?
Cât costă un bilet pentru ălătorie pe Marte?

Un bilet dus-întors spre Marte are prețul de 100.000 de dolari. Elon Musk a făcut haz de necaz și a spus că dacă unii nu se vor simți bine pe Planeta Roșie, pot în orice moment să o părăsească. „Va fi suficient de ieftin ca oamenii din tarile avansate economic sa-si vanda casele de pe Pamant si sa se mute efectiv pe Marte, daca vor acest lucru”, a specificat părintele proiectului „Space X”. Cu toate că mult timp a sunat cam prea departe de realitate gândul că experiența Pământ-Marte, acum este posibil.

Elon Musk anunță prețul biletului pe ruta Pământ-Marte
Elon Musk anunță prețul biletului pe ruta Pământ-Marte

Prețul din prezent este de 500.000 de dolari, dar în viitor se asigură că o să scadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×