Cât va costa nașterea de lux a Valentinei Pelinel? Cristi Borcea va achita o avere

Claudiu Ilie   
în Instant Articles
01/02/2019, 22:13
Cât va costa nașterea de lux a Valentinei Pelinel? Cristi Borcea va achita o avere
Valentina Pelinel va da nastere intr-o clinica de lux

Valentina Pelinel își respectă statutul de vedetă și când vine vorba de nașterea gemenelor sale! Soțul fostlui model, Cristi Borcea, nu se uită deloc la bani când vine vorba despre sănătatea soției și viitorelor sale fetițe!

Fostul acționar de la Dinamo s-a asigurat că gemenele sale vor veni pe lume în cele mai bune condiții pe care banii le pot cumpăra.

Cristi Borcea a luat o cameră de lux pentru momentul când va naște Valentina Pelinel

Cristi Borcea a aranjat până la cele mai mici detalii nașterea gemenelor sale la o clinică privată din Capitală. Cele două fetițe vor avea fiecare asistenta ei care se va asigura că totul decurge foarte bine. Camera în care va locui Valentina Pelinel și micuâele sale este una de lux, dar și prețul este unul la fel de mare.

”El s-a ocupat de tot la clinica privată. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, au dezvăluit apropiați ai cuplului pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și Valentina au pus la punct ultimele detalii pentru nașterea gemenelor

”Valentina mai are o lună şi un pic până va naşte. Au comandat deja mobilierul, totul la dublu. Adică două pătuţuri, două dulapuri, două mese de înfăşat. Au cumpărat şi hăinuţe, însă nu foarte multe aşa cum au procedat cu Milan. În ceea ce priveşte camera, ca şi culoare vor merge pe ceva neutru, clasic, un bej sau alb, nicidecum roz”, au mai dezvăluit aceleași surse.

Valentina Pelinel se afla la a doua nastere. Primul copil al cuplului este Milan, in varsta de 3 ani

Valentina Pelinel și Cristi Borcea mai au împreună un băiețel, pe Milan, în vârstă de trei ani.În data de 30 septembrie a anului trecut, cuplul a făcut nunta în Ungaria, după ce partenerii s-au căsătorit civil în România, la scurt timp de la eliberarea lui Borcea din arest. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×