Cum arăta Ştefania Costache, concurenta de la iUmor, care i-a sucit minţile lui Mihai Bendeac: „Am fost urâtă”

în Stiri mondene
26/02/2020, 16:43
Cum arăta Ştefania Costache, concurenta de la iUmor, care i-a sucit minţile lui Mihai Bendeac: „Am fost urâtă”
Ştefania Costache i-a sucit minţile lui Mihai Bendeac. Sursa foto: Facebook

Concurenta de la iUmor care i-a sucit minţile lui Mihai Bendeac spune că a fost urâtă. Acum, Ştefania Costache, cunoscută şi ca Lorelai, s-a trasformat într-o bombă sexy şi l-a impresionat pe juratul iUmor cu sânii ei perfecţi, dar şi cu o minte sclipitoare.

Cât de urâtă era Ştefania Costache, concurenta iUmor care i-a sucit minţile lui Mihai Bendeac

Concurenta de la iUmor care i-a sucit minţile lui Mihai Bendeac spune că a fost urâtă mai acum un timp. Acum, Ştefania Costache s-a trasformat într-o bombă sexy şi l-a impresionat pe juratul iUmor cu sânii ei perfecţi, dar şi cu o minte sclipitoare.

Ştefania Costache, cunoscută publicului şi ca Lorelai, a recunoscut că nu a fost întodeauna atrăgătoare. „Am fost urâtă„, a reconoscut aceasta. Pentru a demonstra tuturor că nu minte Lorelai a postat pe blogul ei o fotografie cu ea din acea perioadă.

Aşa arăta Lorelai înainte
Aşa arăta Lorelai înainte. Sursa foto: wowbiz.ro

Lorelai s-a făcut frumoasă fără intervenţii chirurgicale

De asemenea, Lorelai a precizat că a devenit frumoasă fără a apela la vreo intervenţie chirurgicală.

Mi-aș dori mult de tot ca oamenii să înțeleagă că nimeni nu e doar într-un fel și că un corp sexy nu exclude o minte sclipitoare. Că niște cuvinte vulgare nu exclud o inimă mare.

Ca o tipa care pozează goală merge si in spitale îmbrăcată până in gât ajutandu-i pe alții.

 Mi-aș dori să fim mai puțin răi și înainte să aruncăm cu noroi să îi dăm o șansă omului din fața noastră, să vrem să stim povestea înainte să criticăm. Da, probabil afișarea goliciunii mele provine și din frustrări.

Frustrarea femeii urâte si fără încredere in ea. Am fost urâtă și cunoscându-ma mai bine am devenit mai frumoasă fără nicio intervenție chirurgicala.

Acum doar mă bucur de frumusețea mea pe care eu o vad și alții nu o constata. Dacă merg mai departe voi fi tot eu într-o formă sau alta a mea. Voi face mișto tot de mine că mi se pare mai ok să râd de mine decât să îi critic pe alții”, a povestit Lorelai pe blogul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×