Mihai Bendeac, reacție după ce Roxana Vancea, fosta lui iubită, s-a măritat cu Dragoș Syko. Juratul iUmor nici nu vrea să audă de ei

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/12/2019, 12:46
Mihai Bendeac, reacție după ce Roxana Vancea, fosta lui iubită, s-a măritat cu Dragoș Syko. Juratul iUmor nici nu vrea să audă de ei
Mihai Bendeac, prima reacție după ce Roxana Vancea s-a căsătorit. Sursa foto: Instagram

Juratul de la iUmor Mihai Bendeac a avut o primă reacție după ce Roxana Vancea, fosta lui iubită, s-a căsătorit cu Dragoș Syko (apelativul de pe Instagram).

Mihai Bendeac, nimic despre Roxana Vancea și căsătoria ei

Actorul care parodiază o serie de celebritîți din România a scris pe contul său de Instagram ce planuri are. Fanii, dornici să vadă dacă acesta va comenta în vreun fel faptul că Roxana s-a căsătorit au avut parte de o surpriză: Bendeac nu a scos nici măcar un cuvânt despre asta.

„Am mai terminat un spectacol, încă două până la vacanță”, este prima reacție a lui Mihai Bendeac la două zile după ce Roxana a ajuns în fața ofițerului de stare civilă cu Dragoș Paiu.

În 2016, Roxana nu voia să audă de măritiș

Roxana Vancea a ajuns joi în fața primăriei unde a semnat actele de căsătorie cu Dragoș, bărbatul care se pare că a cucerit-o definitiv de vreme ce a făcut acest pas important.

În urmă cu trei ani, Roxana a dezvăluit pentru cancan.ro că a fost cerută în căsătorie de cel puțin trei ori. Se pare că singurul care a reușit să scoată de la ea un „Da” este actualul soț, Dragoș Paiu, un cunoscut culturist.

În anul 2016, vedeta spunea că nu are de gând să se căsătorească: „Nu-mi doresc să mă mărit. Nici acum, nici în viitor. Dacă nu-mi doresc căsătorie,e normal să nu mi doresc nici copii”.

„Sunt destul de selectivă. Mă înconjor de oameni pe care-i simt că sunt pe aceeași lungime de unde cu mine”, a mai spus Roxana Vancea.

„Îmi place să mă pup cu femei, nu altceva. Fiecare este liber să înțeleagă ce vrea”, mai spunea vedeta după ce au apărut imagini cu ea sărutându-se prin cluburi cu alte fete.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×