Roxana Vancea s-a căsătorit astăzi cu Dragoș. Vedeta a mers la starea civilă în mare secret – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 15:50
Roxana Vancea s-a căsătorit astăzi cu Dragoș. Vedeta a mers la starea civilă în mare secret – Foto GALERIE FOTO
Roxana Vancea s-a căsătorit azi. Sursa foto: Instagram

Roxana Vancea s-a căsătorit astăzi cu antrenorul de fitness Dragoș Syko (pseudonimul de pe Instagram), iar despre eveniment nu a vrut să spună mare lucru.

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu

Fanii fostei iubite a lui Mihai Bendeac au fost șocați când au văzut imaginile de la story-urile antrenoarei de fitness. Inițial părea o glumă, căci vedeta a pus la una dintre povești melodia „Se mărită Mona”, dar apoi artista a pus imagini și din fața ofițerului de stare civilă.

Vedeta și-a găsit în sfârșit liniștea și a devenit soție cu acte în regulă, soția musculosului Dragoș. Vedeta a mers la primărie împreună cu băiețelul partenerului ei.

Vancea a ținut totul secret

Roxana a devenit de azi doamna Paiu, căci acesta e numele de familie al iubitului ei. Roxana nu a vrut să facă mare tam-tam din acest eveniment, motiv pentru care presa a aflat abia după ce a postat imaginile pe rețeaua de socializare mai sus amintită.

Fosta concurentă de la Exatlon nu mai suporta să fie singură. Recent, a vorbit despre cât este de rău să fii singur. Viața a cadorisit-o cu un soț iubitor, alături de care se simte în an nouălea cer.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea”, spunea Vancea recent.

„Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, mai spunea Vancea.

Roxana Vancea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. A devenit cunoscută după ce a apărut în mai multe emisiuni de la Antena 1. Totodată, a fost o perioadă iubita umoristului Mihai Bendeac.

Pe Instagram, Vancea este urmărită de peste 360.000 de persoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×