Cât de mult s-a îngrășat soția lui Ștefan Bănică, în timpul sarcinii. Ultimele imagini cu Lavinia Pîrva

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/03/2019, 11:55
Cât de mult s-a îngrășat soția lui Ștefan Bănică, în timpul sarcinii. Ultimele imagini cu Lavinia Pîrva GALERIE FOTO
Graviduta Lavinia Pirva a luat mult in greutate foto: Blitz

Lavinia Pîrva este însărcinată, dar fanii ei au rămas șocați când au văzut cât de mult a luat în greutate vedeta, în ultima perioadă! Cântăreața a fost fotografiată pe stradă, iar silueta sa pare că a avut grav de suferit, iar nașterea este încă departe!

Lavinia Pirva este însărcinată și va naște un băiețel

Soția lui Ștefan Bănică va aduce pe lume un băiețel, la începutul verii. Ștefan Bănică este cunoscut în toata țara, cu toții știu cu ce se ocupă și mulți îi cântă melodiile. Dacă pe scenă dă totul, în viața de zi cu zi, Ștefan Bănică este o vedetă foarte discretă, care nu lasă pe nimeni în intimitatea sa, iar comportamentul său în public a fost mereu unul serios, până când Lavinia Pîrva a rămas însărcinată!

Ei bine, după ce a aflat că soția sa, Lavinia Pîrva, îl va face din nou tătic, Ștefan Bănică s-a mai relaxat, chiar și în public! Soția sa, care până acum posta pe rețelele de socializare doar poze cu ea din concerte, recent a postat fotografii în care apare și soțul său, Ștefan Bănică.

Lavinia Pirva gravida
Lavinia Pirva este gravida si urmeaza sa nasca la inceputul verii foto: Blitz

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în secret

În unele dintre fotografii, Ștefan Bănică este foarte tandru cu jumătatea sa și chiar o sărută! Fanii le-au lăsat comentarii în care le transmit cât de mult îi admiră, semn că şi ei au fost uşor luați prin surprindere că Lavinia şi Ştefan au decis să facă publice imagini din viaţa lor privată cu care sunt atât de discreţi.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit departe de ochii curioşilor, în Bulgaria, iar sarcina, care la începutul verii le va aduce un băieţel, a fost anunţată de artist la unul dintre concertele sale de Crăciun, într-un moment emoţionant.

Ștefan Bănică, târât în instanță

Artistul are probleme în instanță, în ultimul timp! Ștefan Bănică a fost dat în judecată de o femeie care cere să o ia de nevastă! Artistul s-a trezit cu un proces pe cap, după ce a făcut o glumă, în cadrul emisiunii X Factor, difuzat de Antena 1.

Domnișoara trecută de prima tinerețe se afla în public, la una dintre galele X Factor, când Ștefan Bănică a intrat într-un dialog cu Horia Brenciu. Pe parcursul discuției, artistul a făcut, în glumă, o remarcă la adresa tinerei Gina Frâncu. “Este soția mea!”, ar fi spus juratul X Factor. Jurații s-au amuzat, dar Gina a luat în serios gluma lui Bănică, iar acum îl târăște prin tribunale!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×