Cât de mic este Adrian Minune? Imaginea virală cu manelistul așezat pe un macat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/12/2018, 14:02
Cât de mic este Adrian Minune? Imaginea virală cu manelistul așezat pe un macat
Cât de mic este Adrian Minune?

În România există mulți maneliști mici de înălțime, cel mai cunoscut este Adrian Minune Iubitul cântăreț de manele are nu mai mult de 1 metru și 50 de centimetri. Din fericire, acesta n-a fost complexat niciodată cu înălțimea sa, ba chiar alții ar spune că l-a ajutat foarte mult să iasă în evidență și a balansat marele său talent.

Printre cei mai micuți dintre cântăreții de muzică de petrecere sunt și: Edy Talent, Ionuț Cercel, Mihăiță Piticu și Babi Minune.  Care este înălțimea lui reală?

Adrian Minune are înalțimea de 1,50 m

Cântărețul a demonstrat de fiecare dată că nu îl deranjează deloc faptul că îi lipsesc ceva centimentri din înățlime, așa că se pozează, de câte ori are ocazia, în locuri care sunt vizibile mai mari și mai contrastante. Acesta s-a pozat într-un pat imens, îmbrăcat în niște haine lejere, aezat între pernele de pe covertura înflorată.  Cântărețul a demonstrat de fiecare dată că nu îl deranjează deloc faptul că îi lipsesc ceva centimentrii din înățlime, așa că se pozează, de câte ori are ocazia, în locuri care sunt vizibile mai mari și mai contrastante.

Adrian Minune, manelistul de înălțimea unui copil!
Adrian Minune, manelistul de înălțimea unui copil!

Drumul său spre visul cel mai mare nu a fost oprit nicicând de acest lucru. În anii 90′ a ieșit în evidență cu acest lucru. Adi Minune era pe atunci doar un băiat cu un acordeon în brațe. 25 de ani de cântec în fața numeroaselor persoane publice și nu numai i-au adus reușita, astfe că a intrat repede în inimile tuturor. Încă de la primii pași pe acest drum, Adi Minune nu s-a simțit dezavantajat și a cântat fără încetare. Când a împlimit 20 de ani, acesta avut parte de prima petrecere spectacol.

Fiica lui Adi Minune este însărcinată?

”Doamne, ajută! Să fie într-un ceas bun. Sper ca într-o zi să ieșim amândouă în parc cu bebelușii. Mă bucur foarte mult pentru ea”, i-a transmis Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, celei care se vestește că este însărcinată.

Karmen, prima poza pe o rețea de socializare de la zvonurile sarcinii sale
Karmen, prima poza pe o rețea de socializare de la zvonurile sarcinii sale

Presa a explodat la veștie noi pe sfârșit de an. Jurnaliștii l-au contactat pe Adi Minune pentru a afirma sau infirma cele aflate de paparazzi, însă acesta a decis să nu vobească și să o lase pe soția acestuia, Cati, să preia controlul conversației. Din păcate pentru ziariști, nici soția manelistului nu a făcut nicio declarație în acest sens. ”Nu suntem noi în măsură să vorbim, așa că vă rugăm să o sunați pe Carmen să vă spună ea aceste lucruri.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×