Fiica lui Adi Minune, impresie despre nașterea lui Betty Salam

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
20/10/2018, 12:54
Fiica lui Adi Minune, impresie despre nașterea lui Betty Salam GALERIE FOTO
Fiica lui Adi Minune, impresie despre nasterea lui Betty Salam

Fiica lui Adrian Minune, primele impresii despre nașterea lui Betty Salam! Cele două sunt fiicele unor cunoscuți cântăreți de același stil de muzică. Dintotdeauna s-a crezut că intre Florin Salam, tatăl lui Betty, și Adi Minune, tatăl lui Carmen, este o tensiune din cauza concurenței. Iar, cum oamenii cred că există o rivalitate între tați, așa cred că există și între fiicele lor, lucru care nu a fost dovedit până acum. Însă, cu ajutorul lui Carmen, toate dedesubturile au fost lămurite.

Artista a vrut să se apropie mai tare de oamenii care o admiră și a decis să răspundă tuturor întrebărilor, fie și incomode, despre ea, pe internet. Așadar, după multe întrebări simple a apărut una care stă pe buzele tuturor. Fanii vedetei au întrebat-o ce părere are despre faptul că fiica lui Florin Salam a născut la vârsta de 18 ani. Vă reamintim că aceasta a adus pe lume un băiețel, chiar la începutul lunii acesteia.

Impresia fiicei lui Adi Minune despre nașterea lui Betty Salam

Fiica lui Adrian Minune, impresie despre nasterea la 18 ani a lui Betty Salam
Carmen Simionescu, alături de tatăl ei Adrian Minune

Întorcându-ne, Carmen, curajoasă, nu a ocolit nici această întrebare, care ar părea incomodă, așa că tânăra a răspuns sincer. Din punctul ei de vedere, oamenii spun că există o rivalitate între tații lor dat fiind faptul că sunt prezenți în aceeași sferă. Artista a mai clarificat și faptul că nici între ea și fiica lui Florin Salam nu este niciun sentiment negativ. Cât despre nașterea ei la această vârstă, Carmen a declarat că se bucură pentru că este fericită.

”Oamenii tind să spună lucrul ăsta pentru că tații noștri sunt din același domeniu. Dar, așa cum între noi două nu există concurență, nici între tații noștri nu există. Îmi place foarte mult de ea și mă bucur că are o familie frumoasă și că este fericită. Știu că abia ce a născut și îi urez toate cele bune”, a mărturisit Carmen Simionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×