Betty Salam arată incredibil la nici 3 săptămâni de când a născut!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/10/2018, 21:11
Betty Salam arată incredibil la nici 3 săptămâni de când a născut! GALERIE FOTO
Betty Salam arată incredibil la nici trei săptămâni după ce a născut!

Tânăra cântăreață Betty Salam arată incredibil la nici trei săptămâni după ce a născut! Fiica lui Florin Salam a șocat oamenii când a făcut anunțul nașterii sale. În vârstă de 18 ani, artista a dat naștere unui băiețel perfect sănătos acum aproape trei săptămâni. De atunci, aceasta radiază de fericire și se pozează deseori alături de fiul ei. Și, chiar dacă a trecut extrem de puțin timp de când l-a adus pe lume pe micuțul ei, Matthias, aceasta s-a recuperat într-un mod excepțional.  Sigur și vârsta a fost un factor care a ajutat la aducerea ei imediată la forma dinainte de a fi însărcinată, pentru că artista nu a dezvăluit dacă ar ține la siluetă ori dacă s-a folosit de diferite trucuri pentru a arăta mai slabă în poze.

De curând, cântăreața a postat o poză alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu, poză care a primit sute de comentarii care o flatau pe aceasta. ”betty.stoian, mie mi se pare că ești deja în formă, arăți foarte bine” “Foarte frumoși, să fiți sănătoși mereu ???ești foarte slabă?”, “Sunteți atât de frumoși! Iar tu, mami, multă răbdare, înțelepciune și putere. Vă pup și sunteți preferații mei. ? :-*”.

Betty Salam arată incredibil la 3 săptămâni după naștere!

Iar alții au felicitat-o pentru modul în care arată.“Wow, ce bine arăți după naștere, felicitări si pentru tine, și pentru buburuzelul frumos ?”, “@betty.stoian, cum ai făcut de ai slăbit atât de repede?”, au scris fanii în josul unei fotografiii inserate de vedetă. Tânăra cântăreață s-a căsătorit anul acesta, pe data de 28 august, cu cel care a devenit tatăl copilului ei. Pe data de 1 octombrie a adus pe lume rodul iubirii lor, iar, din spusele celor doi, anul viitor vor face și nunta propriu-zisă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×