Carmen Simionescu, primele imagini după ce s-a aflat că e însărcinată! Cum arată, de fapt, fata lui Adi Minune

Victor Anghel   
în Imagini de ultima ora
11/12/2018, 15:47
Carmen Simionescu, primele imagini după ce s-a aflat că e însărcinată! Cum arată, de fapt, fata lui Adi Minune GALERIE FOTO
Carmen Simionescu, primele imagini după ce s-a aflat că e însărcinată! Cum arată, de fapt, fata lui Adi Minune

Vestea că fata cea mare a lui Adrian Minune este însărcinată pentru prima dată a luat prin surprindere pe toată lumea. Și, la scurt timp după ce au aflat despre minunea pe care Karmen o poartă în pântece, mulți dintre susținători au asaltat-o cu întrebări, dorind să audă confirmarea oficială chiar de la ea. Vă reamintim că artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Bogdan Căplescu, angajat al Guvernului României. Cântăreața și iubitul ei și-au asumat relația spre sfârșitul lunii octombrie.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu ar urma să își cunoască moștenitorul sau moștenitoarea la mijlocul anului viitor. Apariția unui copil în viața unui cuplu este extrem de emoționantă și implică multă, multă răbdare.

Cum a ascuns Carmen Minune în poze că e însărcinată

În vârstă de 20 de ani, Karmen este o cântăreață talentată care radiază de fericire și surprinde la fiecare apariție. Iar astăzi, după ce a fost dezvăluit micul secret pe care doar familia ei și a partenerului de viață îl știa, ea a reacționat. Artista a postat pe pagina ei de Instagram o poză realizată în timpul unei ședințe foto care a avut loc luna trecută  pentru revista “Avantaje”. În dreptul imaginii a lăsat doar trei emoticoane și, deși, a fost întrebată dacă este însărcinată, până la momentul transmiterii acestei știri, ea nu le-a răspuns prietenilor virtuali.

Toți cei care i-au analizat în ultimele ore paginile de socializare, au putut observa că fie a postat fotografii mai vechi, fie a pus poze noi în care și-a ascuns burtica. În plus, având în vedere că este în primul trimestru, este puțin probabil să se observe atât de ușor că este gravidă.

Această fotografie a fost făcută în timpul unui pictorial pentru revista “Avantaje”, care a fost realizat luna trecută.

Fiica lui Adi Minune a atras toate privirile în timpul galei Elle Style Awards 2018, care a avut loc în urmă cu nicio lun. Atunci, tânăra artistă a ales să poarte o ținută extravagantă la cea mai sexy și stylish petrecere a anului, organizată la Palatul Parlamentului. Outfit-ul vedetei a fost competat de peruca pe care a purtat-o. 

Karmen la Gala Style Awards 2018

Karmen, fata cea mare a lui Adrian Minune

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Fata cea mare a lui Adrian Minune mai are o soră și un frate: Adriana și Adrian Jr. În perioada dintre 2016 și 2018, Karmen a fost într-o relație cu Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate de aceasta. În prezent, Karmen Minune se iubește cu Bogdan Adrian Căplescu, angajat al Guvernului României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×