Cât de bine arată Silvia Chifiriuc la 47 de ani! Soția lui Petre Roman face mult sport. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/01/2020, 13:43
Cât de bine arată Silvia Chifiriuc la 47 de ani! Soția lui Petre Roman face mult sport. FOTO GALERIE FOTO
Silvia Chifiriuc. soția lui Petre Roman arată impecabil la 47 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Silvia Chifiriuc, soţia fostului premier al României Petre Roman, arată impecabil la vârsta de 47 de ani. Frumoasa cântăreață a mărturisit care este rețeta siluetei perfecte și cum reușește să se mențină în formă. 

Silvia Chifiriuc arată fabulos la vârsta de 47 de ani

Silvia Chifiriuc și Petre Roman se iubesc de mai bine de 10 ani, în ciuda faptului că relația lor a fost aspru criticată la vremea respectivă. Timpul a trecut însă, iar relația celor doi a devenit mai puternică și mai strânsă. VEZI FOTO

Soția fostului premier al României este o cântăreață cunoscută născută în Constanța. Politicianul a devenit tată pentru a treia oară la vârsta de 63 de ani, iar Silvia Chifiriuc nu a avut nicio problemă cu silueta. Frumoasa artistă arată fabulos la vârsta de 47 de ani.

Soția lui Petre Roman face mult sport și merge la masaj

Silvia Chifiriuc a dezvăluit care este metoda la care apelează pentru a se menține în formă. Cântăreața mărturisește că face foarte mult sport, înoată, urcă pe munte, dar merge și la saloanele de masaj. 

„Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot. Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul”, a declarat Silvia Chifiriuc, relatează libertatea.ro

Silvia Chifiriuc și Petre Roman, relație de iubire controversată

Petre Roman s-a despărțit de femeia care i-a fost aproape în ultimii 33 de ani pentru a se dedica relației cu Silvia Chirifiuc. Politicianul a fost căsătorit cu Mioara Roman alături de care are două fete: Oana și Catinca.

Relația fostului ministru al României cu cântăreață a fost controversată nu numai pentru diferența de vârstă dintre cei doi, dar și pentru că a întâmpinat multe obstacole. Silvia este mai tânără cu 26 de ani decât Petre Roman.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 10 ani, în 2009, iar de atunci relația lor de dragoste a devenit mai puternică și mai strânsă. Cântăreața a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe actualul ei soț.

„L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano- Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă.  Şi am tot stat de vorbă până la aterizare.

Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună”, a spus Silvia Chifiriuc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×