Silvia Chifiriuc a renunţat la mai multe sarcini. Tinereţea i-a fost marcată de alegeri greşite

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
25/03/2018, 18:28
Silvia Chifiriuc a renunţat la mai multe sarcini. Tinereţea i-a fost marcată de alegeri greşite

Silvia Chifiriuc devenea soţia lui Petre Roman în anul 2009. Din mariajul lor a rezultat un băiat, Petrus. Despre momentul în care şi-a anunţat partenerul că urmează să-i dăruiască un copil, cântăreaţa afirmă că „i-am spus: Petre, o să am un copil cu tine”.

Mărturisirile despre un trecut tumultuos nu au lipsit din partea unei vedete relativ discrete cu viaţa personală. „S-a întâmplat să rămân însărcinată şi nu am vrut. Dacă aş relua viaţa, m-aş proteja mai mult. Aş avea mai multă grijă de mine, ca să nu ajung la acele momente greu de depăşit. A trebuit să renunţ la mai multe sarcini”, susţine soţia lui Petre Roman. Declarându-se „foarte fericită” în prezent, Silvia Chifiriuc susţine că a învăţat de la viaţă.

Petre Roman îşi tratează fiul ca pe un om mare

La rândul său, Petre Roman spune că îşi tratează fiul cu ca pe un om mare. „L-am tratat aşa ca să aibă sentimentul maturităţii. Îl pun pe el să gândească… A început să citească. Citeşte Harry Potter. După ce a citit 10 pagini l-am rugat să povestească ce a citit şi mi-a povestit. El are o opinie, o decizie în el”, spune mândru Petre Roman despre fiul lui.
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×