Cât de bine arată Andreea Bănică la 44 de ani! Ce face vedeta ca să poată mânca dulciuri

Andreea Marin   
în Stiri mondene
02/07/2022, 00:04
Cât de bine arată Andreea Bănică la 44 de ani! Ce face vedeta ca să poată mânca dulciuri
Andreea Bănică a dezvăluit secretele frumuseții sale la 44 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Andreea Bănică a vorbit despre felul în care reușește să se mențină în formă la vârsta de 44 de ani. Vedeta arată foarte bine, dar face sacrificii pentru silueta sa.

Ce bine arată Andreea Bănică la 44 de ani

Andreea Bănică a dezvăluit care este secretul ei pentru a avea o siluetă de vis. La 44 de ani, cântăreața Andreea Bănică arată foarte bine.

Vedeta a dezvăluit că încearcă să mânânce sănătos și să nu facă niciun exces. Pentru a putea mânca dulciuri, vedeta are un secret simplu.

Dacă vrea să se bucure de o bucată de tort sau o prăjitură, Andreea Bănică își asumă și faptul că va trebui să muncească mai mult în sala de forță, pentru a ajunge la un echilibru.

„M-ați întrebat azi la postarea din feed cum mă mențin. Ei bine, mănânc sănătos, nu prea fac excese, iar atunci când mănânc ceva dulce clar urmează un antrenament intensiv!”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Care este secretul Andreei Bănică pentru o siluetă de vis

Andreea Bănică a vorbit care este secretul ei pentru a avea o siluetă perfectă la 44 de ani. Disciplina este cuvântul de ordine în viața cântăreței.

Vârsta este importantă și trebuie să ținem cont de ea, spune vedeta, pentru că metabolismul nu mai este la fel de rapid și trebuie să ne ajutăm organismul pentru a arde grăsimile.

Cu sport, o dietă echilibrată și suplimentele alimentare necesare, putem avea parte de silueta de vis.

Andreea Bănică a spus chiar că va publica pe rețelele de socializare antrenamentele pe care le face.

„După o vârstă, arderile nu mai sunt atât de intense, iar asta trebuie să fii disciplinat. Sport, regim de viață sănătos, suplimente și altele.

Nu este ușor, însă depinde ce îți dorești. Promit să revin cu antrenamentele mele în feed’’, a scris Andree Bănică pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×