Andreea Bănică, dezvăluiri despre divorțul lui Alex Velea și Ana: ”S-a supărat, cred”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/02/2020, 12:59
Andreea Bănică, dezvăluiri despre divorțul lui Alex Velea și Ana: ”S-a supărat, cred”

Cântăreața Andreeea Bănică a făcut dezvăluiri fabuloase despre căsnicia lui Alex Velea cu Ana și a mărturisit că este o persoană familistă încercând să-l convingă pe artist să nu pună capăt primei căsătorii.

Andreea Bănică a vrut să împiedice divorțul lui Alex Velea de Ana

Nașii sunt singura familie pe care ne-o alegem. Același lucru și l-au spus probabil și Andreea Bănică și soțul ei Lucian Mitrea când au ales să fie nașii de cununie ai artistului Alex Velea cu prima sa soție Ana. Artista a mărturisit că l-a sfătuit pe Velea să nu divorțeze, însă cântărețul nu a primit prea bine aceste îndemnuri.

Andreea a mărturisit că a fost tot ce i-a stat în putință ca să împiedice ruperea căsniciei dintre Alex Velea și prima sa soție. Se pare că artistul s-a supărat și nu a înțeles că nașii trebuie să se implice și să-și învețe finii de bine, precum și să le fie alături la greu.

Pe Alex l-am nășit cu mare drag împreună cu Lucian și eu am fost cea care a ținut foarte mult cu familia. Și atunci când i-am spus că trebuie să fie cu familia lui, cu prima soție și că trebuie să aibă grijă de familia lui, s-a supărat cred. Însă eu sunt un om care ține cu familia”, a povestit vedeta pentru wowbiz.ro

Cântăreața, o familistă covinsă: ”Eu așa văd lucrurile”

Alex Velea și-a refăcut viața sentimentală și are o familie foarte frumoasă alături de cântăreața Antonia. Tatăl a doi băieți, Dominic și Akim, Velea este văzut în momentul de față de Andreea Bănică ca un familist, motiv pentru care susține familia pe care o are.

„Normal că acum, dacă ar fi, el fiind împreună cu Antonia, normal că aș ține cu familia pe care o are acum. I-aș spune: «tu trebuie să ții cu familia ta, nu de viitoarea»… Corect? Eu așa văd lucrurile”, a mai precizat cântăreața, potrivit sursei menționate.

Lucian Mitrea și Alex Velea nu-și mai vorbesc din cauza banilor

Soțul artistei Andreea Bănică și Alex Velea s-au apropiat foarte mult în perioada în care erau „rude”, însă prietenia celor doi bărbați s-a destrămat în vara anului 2017 când s-au certat din cauza banilor. Concret, iubitul Antoniei l-a dat în judecată pe impresar pentru că nu a primit banii pentru un concert susținut de Revelion.

Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa finului său și nu a dorit niciodată să-și spele rufele în public. Soția impresarului a povestit că i-a fost alături lui Alex Velea nu numai în perioadele bune, cât mai ales în cele grele și mereu l-a ajutat pe acesta.

„Îţi dai seama că sunt o grămadă de detalii între noi, ca şi familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut, până la urmă am fost în biserică cu el. Am fost în biserică cu el şi fosta soţie, le-am ţinut lumânările. 

Ce-i drept este vorba despre bani, nişte bani pe care nu i-a luat de la un concert, de la un Revelion. Nici eu nu i-am luat atunci că am cântat împreună. Deci nici Lucian nu i-a încasat. Îi aşteptăm şi acum.

Noi ca şi familie l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie şi nu s-a întâmplat o singură dată. Era normal aşa, eram o familie şi Lucian era şi impresarul lui”, povestea Andreea Bănică la Antena Stars în urmă cu 2 ani, relatează viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×