Andreea Bănică ascultă manele la maxim: ”Adrian Minune e feblețea mea”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/02/2020, 13:09
Andreea Bănică ascultă manele la maxim: ”Adrian Minune e feblețea mea”
Andreea Bănică recunoaște că ascultă manele. Vedeta îl preferă pe Adrian Minune. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bănică este o cântăreață foarte apreciată și nu are nicio problemă cu alte stiluri muzicale. Frumoasa artistă a recunoscut că ascultă muzică de petrecere la primele ore ale dimineții, când merge în cluburi sau când are starea necesară. Vedeta a dezvăluit și care este manelistul pe care-l apreciază cel mai mult.

Cântăreața Andreea Bănică recunoaște că ascultă manele

Andreea Bănică a fost protagonista unui filmuleț în care se unduia într-o pereche de pantaloni scurți pe ritmuri de manele. Întâmplarea a avut loc în urmă cu ceva timp, dar acum vedeta a recunoscut că nu se dă în lături de a asculta și dansa pe ritmurile fredonate de Adrian Minune sau Vali Vijelie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Frumoasa blondină a mărturisit că ascultă manele când are starea necesară sau când este singură și nu ține cont de oră sau de volum. Vedeta a precizat că nu-i cunoaște pe noii artiști din lumea manelelor, dar spune că preferații săi sunt în continuare cei vechi.

„Maneaua este de o viață! Suntem un popor balcanic! Ne place! La bulgari, aceeași muzică, în Albania aceeași muzică… în jurul nostru: sârbi, ce vrei tu… cam același stil de muzică. De ce aș spune eu că, știi, nu-mi place, că nu ascult așa ceva”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

Andreea Bănică, fan Adrian Minune și Vali Vijelie

„Ascult manele la 3-4 dimineața, când am chef, când am stare, când sunt singură și pot să dau muzica la maxim sau când mă duc într-un club și pune unul o manea. E perfect la ora asta…

Prefer să-i ascult, sinceră să fiu, pe cei vechi. Adrian e feblețea mea, știe și el asta… Și Vali Vijelie… Sunt artiști pe care îi știu, de aceea îi ascult”, a mai spus Andreea Bănică, potrivit sursei menționate.

Întrebată dacă știe cine sunt Carmen de la Sălciua, Laura Vass, Tzancă Uraganul și Dani Mocanu, cântăreața a mărturisit că nu petrece foarte mult timp pe Youtube, dar recunoaște că nu-i place stilul muzical pe care doresc să-l promoveze aceștia.

„Cu genul acesta de muzică… nu pot să fiu mitomană, să mint și să spun că nu-mi place, că nu mă mișcă. Hai, pe bune? Nu putem să mințim poporul cu televizorul!”, a ținut să adauge blondina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×