Cât costă o săptămâna de vacanță la Băile Felix

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/04/2019, 14:37
Cât costă o săptămâna de vacanță la Băile Felix GALERIE FOTO
Cât costă o vacanță de o săptămâna la Băile Felix?

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară permanentă, fie vară, fie iarnă din România, și a doua ca locuri de cazare, după litoralul Mării Negre. La numai 10 km la sud de Oradea, a primit anul trecut aproape 100.000 de vizitatori, simpli turiști sau pacienți ai bazelor de tratament de aici.  Se poate spune, fără nicio exagerare, că Băile Felix este o stațiune bună pentru oricine. S-a „reîmprospătat” și a devenit un loc ideal de vacanță și cură balneară. Totul „tapetat” cu activitați de „animație” pentru adulți, karaoke, cursuri de dans, seri tematice și… petreceri cu spumă!

Prețuri pentru vacanță la Băile Felix

„Hotel Lotus din Baile Felix, primul complex balnear de 5*, este amplasat la 200 m distanta de centrul statiunii, la 10 km de gara si 15 km de aeroportul din Oradea. Lotus Therm dispune de un centru performant de tratamente balneare și SPA, iar Aqua Park-ul propriu este inedit prin conceptele inovatoare în domeniul distracției acvatice.

Facilitati: restaurant (180 locuri), saloane pentru evenimente (Opal, Onix si Topaz), centrul de tratament balnear si SPA ,,Nelumbo Med-SPA”’ (hidroterapie, impachetari si bai cu namol, impachetari cu parafina, electroterapie, hidrokinetoterapie)”, potrivit unui anunț care promovează un sejur de refacere de 6 zile la Băile Felix. Prețul ajunge la 368 de euro, adică aproximativ 1.700 de lei.

Prețuri vacanță pentru o săptămână la Băile Felix
Băile Felix este un loc ideal de vacanță tot timpul anului

Peste 10.000 de turiști vin pe sezon la Băile Felix

Am „interceptat” la întâmplare doi turiști. Soţii Rotariu. Vârstă medie, din Pitești. Abia au ajuns în staţiune. Adevăru-i că eu am făcut o baie azi, ca să mă refac, după drumul lung de la Iaşi, a fost sfârşitul lumii pe șosea”. Căutau o plăcintărie. Au văzut o doamnă cu un caniche negru în lesă și cu o jumătate de plăcintă în mână. Cu brânză şi mărar, foarte bună, dar am stat cam o jumătate de oră la coadă”, spune aceasta. O cheamă Rodica, este din Brașov și vine în fiecare an două săptămâni la Băile Felix. Foarte sociabilă, ne spune că, din păcate, „cozile de la autoserviri devin deseori un chin pentru cei aflați în stațiune, că nu toată lumea își permite să mănânce la restaurant, bazinele sunt și ele arhipline, dar să vă spun ceva: îmbulzeala cea mai mare este la… petrecerile cu spumă!”. Distracție nu glumă la Băile Felix, nu?

Cu toate… cozile, Băile Felix nu sunt niciodată pustii, astfel că se poate spune cum că românii par să aprecieze mult distracția, dar și tratamentele diverse de care pot beneficia acolo. „Practic, în ultimii 10 ani, un asemenea volum de turişti nu a mai venit în Băile Felix, toate hotelurile sunt peste 100% grad de ocupare”, a spus Cristian Tăutu, PR manager la un hotel din Băile Felix.  Hotelierii spun că anul trecut vouchere de vacanță oferite de guvern, înclusiv cele prin casele de pensii, au adus o mulțime de oameni la tratamente, alături de valul oricum mare de turiști veniți care vin an de an doar ca să se relaxeze.

Prețurile diverselor tratamente la Băile Felix

  • Decadă Balneară – 880 ron
  • O săptămâna de refacere – 400 ron
  • Pachet tratament balnear Seniori Activi – 785 ron
  • Sejur Tratament balnear Hotel Muscel – 504 ron
  • Sejur Ttratament balnear Hotel Paradis – 664 ron
  • Sejur tratament balnear Hotel President – 246 ron
  • Sejur tratament balnear Hotel Mureș – 784 ron
  • Sejur tratament balnear Hotel Poienița – 879 ron
  • Sejur tratament balnear Hotel Nufărul – 1.064 ron
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×