Cât costă biletul la filmul lui Selly, de la 5 GANG? “Un altfel de Crăciun”, disponibil din 28 decembrie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/12/2019, 13:53
Cât costă biletul la filmul lui Selly, de la 5 GANG? “Un altfel de Crăciun”, disponibil din 28 decembrie
Selly și colegii săi din 5 GANG se pregătesc de lansarea primului lor film. Sursa foto: captură Youtube

Fanii lui Selly așteaptă cu nerăbdare lansarea celui mai complex proiect al său de până acum. Alături de ceilalți colegi din trupa 5 GANG, vloggerul își face debutul în lumea filmului românesc, cu pelicula care descrie peripețiile celei mai îndrăgite formații ale momentului în ziua de Crăciun.

Cât te costă să vezi în cinema filmul lui Selly

Dacă ești curios să descoperi aventura tinerilor care au reușit să cucerească o generație întreagă, trebuie să știi că producția va rula în cinematografele din toată țara, începând cu data de 28 decembrie. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Pelicula intitulată sugestiv „Un altfel de Crăciun”, este o comedie de familie cu o poveste fictivă despre Selly și colegii lui de trupă, Dia, Gami, Pain și Mădălin. Scenariul poartă semnătura lui Matei Dima, cunoscut sub numele de Bromania.

În perioada Crăciunului, Selly, care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui se gândesc mai întâi să îl înlocuiască, iar apoi își dau seama că acesta ar putea fi în pericol, așa că pornesc în căutarea lui.

Chiar dacă reușesc până la urmă să îl găsească, ajung la rândul lor împotmoliți într-o situație dificilă. Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o aventură destul de complicată, presărată cu multe elemente de romantism.

Păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, Selly încearcă să evadeze. Va reuși oare să scape din mâinile răpitorilor? Puteți afla doar urmărind filmul fenomen despre 5 GANG, trupa care face furori în rândul tinerilor.

Selly, după 7 ani de la primul vlog: „Totul este un vis devenit realitate”

La 11 ani am postat primul meu vlog. Am visat tot timpul, dar nu m-am așteptat niciodată să ajung aici. Pentru că atunci când m-am apucat eu de vlogging, nu reușise nimeni de pe YouTube să ajungă la rezultatele astea.

Cei mai buni youtuberi aveau undeva pe la 400.000 de abonați, în niciun caz 2,4 milioane. Mulți cred că este ca o joacă să te filmezi singur, dar trebuie să fii activ tot timpul. Sunt multe canale noi unde trebuie să pompezi content constant și content diferit.

Am pornit din dormitorul meu fără nicio posibilitate tehnică, încercând să spun niște povești complexe și să fac niște lucruri ample și am ajuns șapte ani mai târziu pe un platou cu aparatură profesională, lumini, macarale, o întreagă echipă de oameni, într-o atmosferă cu totul nouă. Totul este un vis devenit realitate”, a dezvăluit Selly.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×