Cât costă bicicleta pe care Viorica Dăncilă a folosit-o pe centura Bacăului. Este un model nou de Pegas

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 14:17
Cât costă bicicleta pe care Viorica Dăncilă a folosit-o pe centura Bacăului. Este un model nou de Pegas
Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă pentru a testa șoseaua de centură a Bacăului. Sursa foto - facebook

Liderul PSD Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă, însoţită de lideri ai partidului, cu ocazia vizitei făcute la lucrările care se desfăşoară pe centura oraşului Bacău. Evident, toată lumea s-a întrebat ce fel de bicicletă a folosit premierul demis, dar și cât costă aceasta. Trebuie specificat că șefa Executivului a mers pe o marcă autohtonă, și anume, celebra Pegas. Creat în 1972, reinventat în 2012, Pegas s-a relansat și a început un nou capitol.

Cât costă bicicleta pe care Viorica Dăncilă a folosit-o pe centura Bacăului

A venit cu  o colecție de biciclete cruiser reprezentativă pentru ce înseamnă designul original Pegas. Elementele distinctive sunt neschimbate. Şaua lungă e aceeaşi de pe vremea în care ne suiam câte doi pe ea, cu cheia la gât, în timp ce trăgeam de coarne pentru un derapaj controlat. Preşedintele Viorica Dăncilă a fost însoţită de secretarul general al PSD Mihai Fifor, preşedintele PSD Bacău Dragoş Benea şi deputatul PSD Lucian Şova la vizita pe şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

Premierul a testat, mergând cu bicicleta, porţiunea de şosea deja realizată. A folosit cel mai scump model al producătorului, unul care ajunge la 2400 de lei.  ”Am văzut ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele. Şi în al doilea rând, sportul este foarte bun”, a spus premierul la sosire. Dăncilă a apreciat că şoseaua i se pare bine realizată. De altfel, Viorica Dăncilă a afirmat că preferă înotul şi tenisul de masă, dar că de când e premier nu mai are prea mult timp.

Este un model nou de Pegas

”La inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova”, a scris Dăncilă pe Facebook, postând şi o fotografie. ”Pe primii kilometri de autostradă din Moldova…Un proiect pus in opera de Guvernul Dancila, cu si pentru români”, a scris pe aceeași rețea de socializare și secretarul general al PSD Mihai Fifor, care a postat mai multe imagini din timpul vizitei.

Vă reamintim că Viorica Dăncilă se află în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale care se desfășoară la începutul lunii noiembrie. conform ultimelor sondaje, președintele PSD are șanse mari să intre în turul 2.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×