Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea de ziua ei! Este vorba despre o sumă fabuloasă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 16:15
Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea de ziua ei! Este vorba despre o sumă fabuloasă GALERIE FOTO
Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea de ziua ei!

La împlinirea celor 37 de ani, Bianca Drăgușanu s-a răsfățat ca întotdeauna. Aceasta a organizat o petrecere la un restaurant cunoscut din București, unde și-a chemat cei mai apropiați prieteni. Aceștia au surprins-o cu daruri pe placul blondinei, în valoare de 2.000 de euro. Printre cadouri se numără și pantofi, haine și multe buchete de flori. De altfel, și invitații au fost răsfățați la rândul lor, căci au fost așteptați cu șampanie fină și delicatese alese.

Bianca Drăgușanu a plătit 7.500 de lei pentru petrecerea de ziua ei

Potrivit click.ro, finalul petrecerii a adus și el o surpriză. Totalul aflat pe nota de plată a fost usturător pentru sărbătorită. Fosta prezentatoare de la Kanal D a plătit 7.500 de lei. În apropiere de ziua ei s-a produs și despărțirea dintre ea și afaceristul Alex Bodi. Cea mai mediatizată relație din showbiz-ul românesc s-a terminat după ce, acum aprope 3 luni, cei doi hotărâseră să mai dea o șansă iubirii lor.

Acum, Bianca este din nou o femeie singură, lucru confirmat și de omul de afaceri. „Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok”, a spus Bodi pentru spynews.ro.

Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea de ziua ei! Este vorba despre o sumă fabuloasă
Imagine de la ziua blondinei

Motivul pentru care Bodi și Bianca s-au despărțit

Motivul pentru care drumurile lor s-au despărțit ar fi fost minciuna, infidelitatea și agresivitatea bărbatului. Surse din anturajul celor doi susțin că Bodi avea aceste defecte, motiv pentru care Bianca a decis să pună punct relației lor. „S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate».

Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru petrecerea de ziua ei! Este vorba despre o sumă fabuloasă
Bodi și Bianca și-au spus ”adio”

În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×