De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi: ”A înșelat-o. Devenise agresiv!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 08:24
De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi: ”A înșelat-o. Devenise agresiv!” GALERIE FOTO
De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi: ”A înșelat-o. Devenise agresiv!”

Cea mai mediatizată relaţie din showbiz-ul românesc s-a sfârșit. La aproape trei luni după ce hotărâseră să mai dea o șansă iubirii lor, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat-o pe drumuri diferite. Fosta prezentatoare de la Kanal D este din nou o femeie singură, după ce, de ziua ei, i-ar fi spus ”adio” bărbatului în brațele căruia credea că și-a găsit fericirea. Este vorba despre momentul în care Bianca își aștepta invitații, în afara clubului exclusivist din București, unde și-a petrecut ziua de naștere.

Motivul despărțirii Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi ar fi infidelitatea lui

Aceasta a fost sunată și a răspuns cu zâmbetul pe buze: ”Bună, iubi, te aștept”, însă nu era vorba despre Bodi. Ulterior, potrivit cancan.ro, blondina a ”aruncat” vorbe care ridicau pe atunci semne de întrebare. „Sunt foarte stabilă pe plan emoțional! Nu știu ce va fi. O să vă surprind și cred că o să mă surprind și pe mine”, a spus Drăgușanu. Și a și surprins…La scurt timp, întrebat dacă zvonurile legate de despărțirea lor sunt adevărate, omul de afaceri a clarificat situația.

„Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok”, a spus Bodi, pentru spynews.ro.

De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Alex Bodi: ”A înșelat-o. Devenise agresiv!”
Infidelitatea și agresivitatea lui Bodi au dus la despărțire

Minciuna, infidelitatea și agresivitatea au dus la despărțite

Însă, acesta nu a discutat despre motivul care i-a făcut să nu-și mai declare iubirea. Potrivit unor mărturii ale unei persoane din anturajul celor doi, aceștia s-au certat pentru că infidelitatea și-a făcut loc în relația lor. „S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate».

În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”, a spus o sursă apropiată cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×