Alex Bodi, prima reacţie după despărţirea de Bianca Drăguşanu: “Nimic nu se întâmplă fără motive”

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
07/03/2019, 12:30
Alex Bodi, prima reacţie după despărţirea de Bianca Drăguşanu: “Nimic nu se întâmplă fără motive”
Ce spune Alex Bodi despre despărțirea Biancăi Drăgușanu

Vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu a luat prin surprindere lumea showbizului românesc. Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi au rămas prieteni. Cel puțin așa susține omul de afaceri

Ce spune Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrect timp cu fetiţa mea” , a declarat Alex Bodi pentru spynews.ro.

Totodată, omul de afaceri a comentat și zvonurile apărute în ultima vreme, conform cărora acesta s-ar fi separat de Bianca Drăgușanu pentru a se întoarce la fosta soție, fără să ofere însă un răspuns concret în această privință.

De ce s-au despărțit Alex Bodi și Bianca Drăgușanu
De ce s-au despărțit Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

S-a împăcat Alex Bodi cu fosta soție?

Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok” , a spus fostul iubit al Biancăi Drăgușanu pentru sursa citată.

În altă ordine de idei, Bianca Drăgușanu s-a confruntat în trecut cu un moment extrem de dificil. Din cauza unor probleme de sănătate, medicii au vrut să-i amputeze un picior, însă blondina nici n-a vrut să audă.

La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea șansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere și le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă. Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate”.

Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operație. De atunci am rămas sensibilă în fața unor probleme de acest gen și de câte ori mă privesc in oglindă îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră” , a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×