Bianca Drăgușanu a împlinit 37 de ani. Cadoul oferit de Alex Bodi la primele ore ale dimineții

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 15:39
Bianca Drăgușanu a împlinit 37 de ani. Cadoul oferit de Alex Bodi la primele ore ale dimineții GALERIE FOTO
Bianca Drăguşanu, reacţie vehementă despre despărţirea de Alex Bodi! Fosta soţie a lui Victor Slav a făcut lumină

Bianca Drăgușanu a împlinit 37 de ani și se bucură de toată atenția din patea iubitului său, Alex Bodi. Fosta prezentatoare de televiziune a primit un buchet imens de flori de la bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că între cei doi au mai fost și neînțelegi și s-au și despărțit, au găsit un punct comun și au ajuns din nou împreună.

Bianca Drăgușanu, cadou superb din partea lui Alex Bodi, la 37 de ani!

Una dintre cele mai controversate vedete din spațiul monden a împlinit frumoasa vârsta de 37 de ani. Aceasta a primit un buchet imens de flori din partea lui Aex Bodi. De asemenea, blondina a mulțumit tuturor fanilor săi pentru urările frumoase.

„37 este doar un număr..unul norocos. Am tot ce mi-am dorit vreodată și mă declart mulțumită și împlinită cu alegerile pe care le-am luat, însă, de de parte realizarea, bucuria și împlinirea vieții mele este copilul meu minunat Sofia. Vă mulțumesc opentru urările voastre!!??? #blessed #happybirthday #happybirthdaytome ??‍♀️?”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu de pe un site de socializare, în dreptul fotografiei cu cadoul primit.

Bianca Drăgușanu, cadou superb de ziua sa de naștere
Bianca Drăgușanu, cadou superb de ziua sa de naștere

Răzvan Botezatu, mesaj de ziua Biancăi Drăgușanu

”La multi ani! Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri şi satisfacţii.

Fie ca in aceasta zi visele tale sa devina realitate, sa ai parte de momente dintre cele mai alese, pline de fericire și momente de neuitat, sa te inconjoare persoanele dragi, sa ai prieteni adevarați si sa ai succes in tot ceea ce faci ! Sa fii sanatoasa, iubita si sigur fericita! La multi ani!!! ?❤️?,  a scris fostul bun prieten al vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×