Bianca Drăgușanu îi suflă din nou postul Gabrielei Cristea? Fosta lui Slav, în negocieri cu Antena

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 10:43
Bianca Drăgușanu îi suflă din nou postul Gabrielei Cristea? Fosta lui Slav, în negocieri cu Antena GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu îi suflă din nou postul Gabrielei Cristea?

Bianca Drăgușanu este în negocieri cu Antena, pentru a fi din nou gazda emisiunii ”Te vreau lângă mine”. După ce în urmă cu un an și jumătate blondina a înlocuit-o pe Gabriela Cristea, între cele două au apărut discuții și se zvonește că istoria se repetă.

Bianca Drăgușanu îi suflă fin nou postul Gabrielei Cristea

Apropiații Biancăi au dezvăluit că aceasta este în discuții cu șefii Antenelor pentru a-i ”sufla” emisiunea Gabrielei Cristea. În toamna anului 2017, s-a iscat o mare controversă între soția lui Tavi Clonda și Bianca Drăgușanu, în urma faptului că cea din urmă a preluat rolul de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

La acea vreme, câteva persoane din anturajul celor două au declarat că Gabriela Cristea nu o consideră pe Bianca potrivită să modereze show-ul ”Te vreau lângă mine” cât timp ea era în concediu de maternitate.

Bianca Drăgușanu îi suflă din nou postul Gabrielei Cristea? Fosta lui Slav, în negocieri cu Antena
În cazul precedentă, Bianca a atins un rating foarte mare pentru emisiunea de la Kanal D

”Te vreau lângă mine” va fi prezentată din nou de blondină?

Cu toate acestea, blondina a reușit să obțină un rating foarte mare pentru emisiunea de la Kanal D, așa că fricile Gabrielei nu s-au adeverit. „Cel mai probabil, Gabi se gândea că Bianca nu este potrivită să îi ia locul, de aceea ar fi reacționat așa!

Bianca Drăgușanu îi suflă din nou postul Gabrielei Cristea? Fosta lui Slav, în negocieri cu Antena
După ce în urmă cu un an și jumătate blondina a înlocuit-o pe Gabriela Cristea, între cele două au apărut discuții și se zvonește că istoria se repetă

Cert este că gestul a deranjat-o pe blondină, care, de atunci, nu a mai vrut să aducă vorba despre fosta prezentatoare în emisiune, fie și din complezență!”, au declarat, în urmă cu ceva vreme, persoane din anturajul celor două vedete. Conform cancan.ro, Bianca a fost contactată, ca și în cazul precedent, pentru a o înlocui pe Gabriela Cristea cât timp va fi în concediu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×