Momente de panică la Antena Stars, Gabriela Cristea a părăsit emisiunea în direct și a ajuns de urgență la spital

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/03/2019, 19:31
Momente de panică la Antena Stars, Gabriela Cristea a părăsit emisiunea în direct și a ajuns de urgență la spital GALERIE FOTO
Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital! Moderatoare a părăsit platoul de filmare în direct

Gabriela Cristea a plecat de urgență la spital! Vedeta de televiziune a părăsit repede platoul de filmare pentru că nu a mai putut rezista să stea în direct la emisiunea pe care o moderează „Te iubesc de nu te vezi”. Bruneta se pare că s-a confruntat cu contracții destul de puternice pe tot parcursul weekend-ului. Astăzi, când se pregătea să intre în direct, a simțit că ceva nu este în regulă, astfel că a plecat de urgență la spital.

Gabriela Cristea, de pe platourile de filmare la spital!

Gabriela Cristea a fost nevoită să părăsească de urgență platoul de filmare al emisiunii pe care o moderează,  „Te iubesc de nu te vezi”, pentru că nu se simțea prea bine. „Sunt bine, staţi liniştiţi. Nu  m-am simţit confortabil. Medicul mi-a spus că orice chestie ieşită din comun trebuie verificată. Atât eu cât şi bebeluşul trebuie să fim în ordine. Am simţit că ceva nu este cum ar trebui să fie. Am zis să mergem la spital să vedem despre ce e vorba. Încercăm să ne relaxăm. Eu sper ca totul să fie bine. Mă simt bine, în sensul că am avut nişte mici contracţii şi n-a vrea să am surprize. Nu pot să spun nimic până nu fac un control”, a spus Gabriela Cristea. Vedeta s-a temut puțin pentru starea sa de sănătate pentru că mai are puțin până când va deveni mămică pentru a doua oară.

Gabriela Cristea, de pe platoul de filmare, direct la spital!
Gabriela Cristea, de pe platoul de filmare, direct la spital!

Gabriela Cristea, emoții pe ultima sută de metri

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești dar sunt nume de circulație internațională”, a mai povestit Gabriela Cristea recent. De asemenea, în show-ul său a mai povestit și despre cel care a făcut-o fericită, cel pe care l-a văzut singurul bărbat potrivit pentru a fi tatăl copiilor săi, Tavi Clonda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×