Cât a costat meniul pentru o singură persoană la nunta Teodorei Becali. Gigi a vrut și o serie berbeci la proțap

Alex Năstase   
în Stiri mondene
12/10/2019, 14:06
Cât a costat meniul pentru o singură persoană la nunta Teodorei Becali. Gigi a vrut și o serie berbeci la proțap GALERIE FOTO
Meniul pentru nunta Teodorei Becali este unul extravagant. Sursa foto - facebook

Toată lumea se întreabă cât a costat meniul pentru o singură persoană la nunta Teodorei Becali. Astfel, invitații trebuie să știe că e nevoie de bani mulți dacă ești pe lista celor care participă la eveniment. Nunta anului, așa cum i s-a spus, costă, în mod evident, o avere. Fiecare persoană va fi tratată regește, dar la final, ca la fiecare nuntă vine și „nota de plată”. Nu mai puțin de 850 de lei costă meniul pentru fiecare persoană în parte.

Cât a costat meniul pentru o singură persoană la nunta Teodorei Becali

Meniul este și el unul aparte. La gustarea rece, invitații vor primi cocktail de creveți cu salsa de mango, file de somon cu capere și lime, terină din piept de curcan cu ciuperci și alune de pădure, jambon crud și parmesan, frigărui Caprese – mozzarella ciliegine, roșii cherry și busuioc proaspăt, mousse de gorgonzolla și cireșe confiate, măsline verzi și negre, dar și un trio de salate cu oțet balsamic.

Nu se termină aici – de abia din acest moment urmează surprizele culinare. Invitații vor mai servi piept de curcan umplut cu feta și spanac servit cu sos blue cheese și cuș cuș cu stafide, file de somon cu sos de șampanie și icre de Manciuria servit cu buchetieră de legume și cartofi Pommes Duchesse. În plus, vor mai avea și mușchi de vită cu reducție sos brun și aromă de trufe, roșii cherry, sparanghel, ciuperci la grătar, dar și cartofi wedges.

Cât a costat meniul pentru o singură persoană la nunta Teodorei Becali. Meniu
Nunta va avea loc la Palatul Snagov. Sursa foto – facebook

Gigi a vrut și o serie berbeci la proțap

Gigi Becali și-a intrat serios în rolul de socru mic și a dorit să-și omenească invitații și altfel. Astfel, latifundiarul din Pipera a ținut morțiș să aibă și berbecuți la proțap, aceasta fiind una dintre mâncărurile lui preferate. Gigi Becali a închiriat Palatul Snagov pentru eveniment, palat care a fost construit inițial pentru prințul Nicolae al României, pe malul lacului Snagov. După ce Nicolae a fost dezmoștenit, palatul a fost preluat de Ion Antonescu.

În cele din urmă acesta a ajuns pe mâna lui Gheorghe Gheorghiu Dej. În perioada comunistă, palatul avea să fie mărit pentru ca în interiorul său să aibă loc întâlniri cu consiliul de miniștri.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×