Cât a ajuns să coste 1 litru de benzină! Nici motorina nu se lasă mai prejos! Prețul la pompă

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 11:25
Cât a ajuns să coste 1 litru de benzină! Nici motorina nu se lasă mai prejos! Prețul la pompă GALERIE FOTO
Cât a ajuns să coste 1 litru de benzină! Nici motorina nu se lasă mai prejos! Prețul la pompă

În caz că vă întrebați cât a ajuns să coste azi benzina, ei bine iată răspunsul! Un litru de bezină la pompă în București  nu a mai scăzut sub 5 lei. În funcție de benzinărie și de zonă, un plin este mai scump sau mai ieftin, dar prețul pe litrul de benzină standard nu mai scade sub 5 lei în Capitală.

Cel mai ieftin plin în Bucureșrtui azi îl poți face la stația Petrom din Bucuresti, pe Sos. Alexandriei km. 6, nr. 166, Sect 5. Aici litrul de bezină este cel mai ieftin din Capitală, la un preț de 5,14 RON. Prețul bezinei stadard este cam la același preț la stațiile Petrom din București și variază de la 5,14 pe Sos. Alexandriei până la 5,24 pe litru la stația de pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 2. Cel mai scump plin în București este la stația ART de pe Soseaua Odaii, sector 1, unde benzina stadard este la prețul de 5,4 lei.

Azi, benzina în București costă în jur de 5,2 lei. Motorina e mai scumpă, la 5,6 lei

Dacă benzina se găsesște chiar și la 5,14 lei la stațiile Petrom, motorina este ceva mai scumpă. Tot la aceste stații prețul la pompă pentru acest tip de combustibil nu scade sub 5,6 lei la stațiile Petrom. La OMV, motorina este la prețul de 5,7 lei cel mai ieftin litru. Dacă la Petrom motorina nu costă mai mult de 5,73 pe litru în București, la Rompetrol prețul la motorină standard aunge și la 5,73 lei. La OMV prețul la pompă pentru motorină variază între 5,70 și 5,75 lei.

Prețul pe litrul de benzină standard nu este sub 5 lei în Capitală

Dacă ești în București sau din împrejurimi, trebuie să știi că cel mai ieftin plin de benzină sau de motorină îl poți face la o benzinărie din Clejani, pe DN 61, la km 17. Acolo prețul benzinei standard la pompă este de 4,99 lei, iar la motorină standard de 5,39 lei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×