Cât a ajuns să câștige Monica Anghel din muzică! Artista a vorbit despre banii pe care îi primește la concerte

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/03/2019, 13:07
Cât a ajuns să câștige Monica Anghel din muzică! Artista a vorbit despre banii pe care îi primește la concerte
Ce spune Monica Anghel despre banii câștigați din concerte

Monica Anghel a dezvăluit cât câștigă în momentul de față din muzică. Îndrăgita solistă, a cărei carieră impresionantă numără zeci de concerte susținute atât prin țară, cât și peste hotare, spune că s-a dedicat cu totul meseriei de artist.

Chiar dacă a cochetat și cu actoria, marea dragoste a Monicăi Anghel rămâne totuși muzica. Vocea sa inconfundabilă continuă să cucerească publicul iubitor de muzică bună. Recent, artista a fost chestionată în privința câștigurilor obținute în urma concertelor pe care le susține.

Se poate întreține Monica Anghel din muzică?

La această întrebare, Monica Anghel a oferit un răspuns sincer, mărturisind că sumele de bani pe care le câștigă sunt „civilizate, fără extravaganțe. Dar oricum, nu e genul meu să am extravaganțe. Nu asta contează”.

Am încercat să ascult și radiourile comerciale: nu realizează cât de mult rău le fac celor pe care îi difuzează în exces. Ajungi să urăști și piesa, și artistul, nu vrei să mai auzi de el. Asta e reacția mea, cel puțin. Nu se poate ca în permanență să auzi aceleași și aceleași piese, ai impresia că te spală cineva pe creier. Atunci când a fost întrebată dacă se poate întreține din muzică, interpreta a fost sinceră. Civilizat, fără extravaganțe, da. Dar oricum nu e genul meu să am extravaganțe. Nu asta contează.” , a povestit Monica Anghel.

Artista reușește să se reinventeze permanent
Artista reușește să se reinventeze permanent

Cum reușește îndrăgita solistă să rămână în atenția fanilor

De asemenea, Monica Anghel a dezvăluit rețeta pentru a te menține în atenția publicului. Artista susține că a reușit întotdeauna să țină pasul cu vremurile, bucurându-se astfel de un real succes în rândul iubitorilor de muzică de toate vârstele.

Eu am rămas ancorată în realitate și pentru că am gândit lucrurile în perspectivă și nu m-am bucurat de momentul de glorie ca și când toată viața mea voi fi acolo. Asta m-a ajutat foarte mult să fiu omul care sunt astăzi. Nu mi-am pierdut capul și nu am trăit cu mândria că, vai!, cine sunt eu. Viața trebuie să fie ca și EKG-ul unui om sănătos, când sus, când jos. Dar dacă tu ai ajuns sus și te gândești că o să rămai acolo, faci cea mai mare greșeală”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×